2017-01-20 07:39

ECONOMIE


Indienii de la Tata Motors vor să investească la Cluj

 |  15:50
Indienii de la Tata Motors vor să investească la Cluj

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj negociază cu reprezentanţii constructorului auto indian Tata Motors realizarea unei investiţii în Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu.

"CJ Cluj este în discuţii şi negocieri cu reprezentanţii Tata Motors pentru deschiderea unei investiţii. Aceste discuţii vor continua în perioada următoare. Reprezentanţii companiei au vizitat deja amplasamentul Parcului Industrial Tetarom 3. Nu pot oferi informaţii privind valoarea investiţiei sau numărul locurilor de muncă preconizate", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, citat de Mediafax.

În parcul Tetarom au anunţat investiţii, în ultima perioadă, companiile De Longhi şi Bosch.

Tata Motors, cea mai mare companie auto din India, produce automobile, camioane şi autobuze. Compania şi-a manifestat încă de anul trecut interesul pentru o eventuală investiţie în Cluj. Astfel, Tişe declara în aprilie 2011 că Tata Motors "tatonează" judeţul pentru un proiect care s-ar ridica la "zeci de milioane de euro".

Tata Motors are venituri anuale de circa 20 de miliarde de dolari şi face parte din grupul Tata, care include peste 90 de companii din domenii ca IT&C, inginerie, materiale, servicii, energie, produse de consum şi chimicale, cu activităţi în peste 80 de state.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-02

TAGURI: Tata Motors, investitie, Tetarom, Jucu, Alin TiseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image