2019-02-23 03:35


Inspectorii antifraudă au verificat utilizarea caselor de marcat la peste 1.700 de firme şi au aplicat sancţiuni de 6,41 milioane de lei

 |  13:05
Inspectorii antifraudă au verificat utilizarea caselor de marcat la peste 1.700 de firme şi au aplicat sancţiuni de 6,41 milioane de lei

Direcţia generala antifraudă fiscală din cadrul ANAF a anunţat joi că a verificat utilizarea caselor de marcat la 1.706 de firme, iar inspectorii au aplicat 207 de avertismente şi sancţiuni de 6,41 milioane de lei.

În săptămâna 15–21 octombrie, inspectorii antifraudă au verificat la nivel naţional modul în care 1.706 de firme au respectat prevederile legale referitoare la dotarea şi utilizarea caselor de marcat.

”Au fost identificate abateri şi aplicate 207 de avertismente. De asemenea au fost dispuse şi sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6,41 milioane de lei (amenzi şi confiscări). Valoarea totală a celor 1.133 amenzi dispuse este de 6,02 milioane lei, iar confiscările de numerar, venituri ilicite şi bunuri au totalizat 390.924 lei”, se arată în comunicat.

Totodată, inspectorii antifraudă au dispus suspendarea activităţii comerciale în 22 de locaţii, astfel: 12 pentru refuzul emiterii bonului fiscal, 10 pentru lipsa casei de marcat şi 5 pentru comercializarea de produse accizabile fără timbru fiscal.

Direcţia generala antifraudă a anunţat că acţionează pentru destructurarea lanţurilor tranzacţionale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale şi pentru reducerea evaziunii fiscale, în vederea atingerii obiectivului strategic de creştere a gradului de conformare voluntară la declarare şi plată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-01

TAGURI: anaf, inspectori antifrauda, verificare, case de marcat,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALUNELU
01 Noi 2018

După părerea mea , aici este vorba despre o pseudo-grevă fiscală , tacită , la nivel național.
ALUIONEL
04 Noi 2018

Sa i verifice si pe mafiotzii de la scoala de soferi a pulii mele fati- artii autoexpert din Ramnicu Valcea. incaseaza mii de miliarde de la clienti fara niciun bon fiscal. sa-mi bag pula inmortzii lor de cacatzi in special in curva aia de silvia si in parasuta de sora ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...