2017-01-16 20:03

ECONOMIE


Întreruperea finanţării POSDRU a devenit oficială

 |  13:55
Întreruperea finanţării POSDRU a devenit oficială

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat că Ministerul Afacerilor Europene a primit în cursul serii de luni scrisoarea oficială a Comisiei Europene în care se anunţă întreruperea termenului de plată pentru cererile aferente Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

„Nu este o surpriză, ministrul Orban anunţase acest lucru, iar scrisoarea oficială a fost primită”, a declarat Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Executivului. Între 29 februarie şi 2 martie, o delegaţie a Comisiei Europene va analiza situaţia şi motivul pentru care recomandările iniţiale nu au fost implementate, precizează Mediafax.

Suciu a mai precizat că efectul asupra economiei va fi „absolut zero” dacă întreruperea va fi aplicată doar până la sfârşitul lunii martie. Acesta a mai apreciat că „ponderea fondurilor oricum în acest moment nu este spectaculoasă, din păcate, măcar dacă am fi avut mai multe fonduri, să avem ce întrerupe cu adevărat”.

Întreruperea termenului de plată nu afectează implementarea proiectelor, pentru care Autoritatea de management poate continua să facă plăţi. Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, luni, că nu exclude să mai apară şi alte „accidente” de genul întreruperii de către Comisia Europeană a plăţilor pentru POSDRU.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-05

TAGURI: comisia europeana, finantare posdru, finantare comisia europeana,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GINA
21 Feb 2012

IALOMITEANU, BINE CA TE-A U DAT AFARA , AM SCAPAT D E UN PROST, AI FACUT BRAS OVUL DE RUSINE.

Adauga un comentariu

Random image