2018-12-13 03:47


Isărescu lămurește situația legii dării în plată

 |  19:48
Isărescu lămurește situația legii dării în plată

Parlamentul trebuie să aibă în vedere, la reexaminarea legii dării în plată, recomandările primite, inclusiv de la BCE, astfel încât legea să îi protejeze pe cei care au credite pentru locuinţe şi nu alte persoane, a declarat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

"Parlamentul hotărăşte legile. Aşteptăm să aibă în vedere aceste recomandări, ca şi recomandările Băncii Centrale Europene şi să iasă o lege mai bună. O lege care să pună în concordanţă scopul declarat al legii - protejarea celor care au credite pentru locuinţe, nu a altora - cu textul legii", a declarat Isărescu într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare despre aşteptările pe care le are de la legislativ în urma retrimiterii legii de către preşedinte, scrie Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis Parlamentului, pe 18 decembrie, cererea de reexaminare asupra legii privind stingerea creditelor prin darea în plată a imobilelor ipotecate, afirmând că acest proiect este binevenit, dar forma adoptată de Parlament, în loc să-i ajute pe cei cu credite, riscă să creeze "dificultăţi".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: mugur isarescu, bnr, legea darii in plata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
07 Ian 2016

Ai lasat toti mafioti sa scoata bani si conturi fara numar , pentru a distruge , fura tara . Esti cel mai mare hot , cu Udrea de mina .Ai pacalit tineri si acum i-ai facut sclavi pe viata la banci .
Random imageUltimele stiri


loading...