2018-10-15 20:12


IT&C. Certes Networks, interesat de piaţa românească

 |  14:50
IT&C. Certes Networks, interesat de piaţa românească

Unul dintre cei mai inovatori producători de soluţii software de securitate şi criptare, compania americană Certes Networks, a încheiat recent un parteneriat de distribuţie cu Veracomp pentru a-şi asigura intrarea şi prezenţa activă în Europa de Est, inclusiv în România. Prin acest parteneriat, producătorul urmăreşte să asigure o plasare cât mai adecvată a soluţiilor de securitate CryptoFlow, beneficiind de o reţea specializată în zona soluţiilor de reţelistică şi telecomunicaţii de nişă, se arată într-un comunicat de presă.

“Alegerea Veracomp ca distribuitor în regiunea est-europeană este o decizie strategică prin care ne dorim să realizăm obiectivul nostru de termen mediu şi lung, şi anume de a asigura o acoperire completă în teritoriile EMEA”, a declarat Eugen Rusen, Director Tehnic, EMEA, Certes Networks.

Parteneriatul de distribuţie încheiat cu Veracomp este o consecinţă firească a modelului de business – bazat 100% pe canalul de distribuţie – practicat de Certes Networks, se mai arată în comunicat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-16

TAGURI: it, certes networks, piata romaneasca, cryptonflow
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...