2017-01-23 21:02


KPMG România, desemnată să găsească un investitor strategic pentru Poşta Română

 |  12:16
KPMG România, desemnată să găsească un investitor strategic pentru Poşta Română

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (KPMG)a desemnat compania KMPG România drept consultantul care va evalua Compania Naţională Poşta Română SA (CNPR) în vederea redresării economice şi manageriale prin majorare capital social, cu un investitor strategic, a anunţat, ministerul de resort.

Potrivit sursei citate, în data de 22 decembrie 2011, comisia, numită prin Ordinul de ministru al Comunicaţiilor nr. 1361/20.12.2011, s-a întrunit, la sediul MCSI, pentru a analiza ofertele aferente achiziţiei “Servicii de evaluare a Companiei Naţionale Poşta Română SA, în vederea redresării economice şi manageriale prin privatizare (majorare capital social) cu un investitor strategic care va deveni şi acţionar minoritar”, în valoare de până la 15.000 euro (TVA inclusă).

În cadrul procedurii de achiziţie au fost depuse două oferte, respectiv din partea S.C. KPMG România SRL şi Preciss Consulting.

Conform criteriilor de atribuire, câştigătoare a fost desemnată KPMG România care a oferit preţul cel mai scăzut, în valoare de 48.360 lei (inclusiv TVA).

Compania Naţională Poşta Română a încheiat trimestrul al III-lea al anului 2011 cu un profit de 472.000 lei. Compania a redus cu 13% cheltuielile, în primele nouă luni din acest an, comparativ cu perioada similară din 2010, şi cu 11% raportat la proiecţia bugetară pentru anul în curs, proiecţie conform Bugetului de Venituri şi Cheltueli aferent 2011.

CN Poşta Română SA este compania cu cel mai mare număr de angajaţi din România (peste 33.000 de angajaţi), cu cea mai mare reţea fizică de distribuţie (peste 5.000 de puncte de lucru şi 16.000 de puncte de acces fără personal) cu contribuţii la bugetul de stat de aproximativ 400 de milioane de lei anual.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-27

TAGURI: KPMG România, desemnată să găsească un investitor strategic pentru Poşta RomânăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PRAMOD
12 Dec 2012

Corectie la cel putin un NEADEVAR din logoreea Magdalenei Radulescu- Moller de mai sus:Scola Nr. 10 de pe stadra Icoanei a fost botezata Zoia Kosmodemianskaia cu ocazia vizitei mamei eroinei sovietice.Avea si internat pentu fete, si se putea inscrie orice eleva care locuia in zona: Icoanei, Dumbrava Rosie, Aurel Vlaicu, plus fete care locuiau la internat, unele din provincie, altele orfane, deci nu aveau parinti sus pusi, unele chiar numai un parinte, altele deloc.Prin 1955 a devenit mixta, asa ca am avut si colegi in clasa, cam 5-6 intr-o clasa de vreo 35 de elevi.Printre ei au fost Adrian Paunescu si Tantareanu Cristian.Scoala la care se refera Magdalena Radulescu-Moller era liceul cu limba de predare rusa, care de asemenea fost onorat cu numele Zoiei Kosmodemianskaia tot in decursul aceleiasi vizite a mamei ei la Bucuresti, dar pentru foarte scurt timp, cand s-a observat ca doua scoli din Bucuresti au primit acelasi nume.
AKSHAY
14 Dec 2012

Tatal meu, aviator la TAROM, a facut parte din prumil echipaj, antrenat la scoala de piloti si cosmonauti de la Tashkent, care a adus in tara prumil IL-18. Avea imatricularea: YR-IMA.Intre 1960-1966 a facut 170 de curse Bucuresti- Tel Aviv cu avioane IL-18 cu 100 de pasageri la bord. In Februarie 1962, dupa ce toate patru motoare se opresc succesiv deasupra Mediteranei( YR-IMB), echipajul roman reuseste o performanta deosebita si cu putina sansa, reuseste sa planeze pina pe o plaja din localitatea Paphos din insula Cipru.Toti pasagerii si membrii echipajului sunt salvati. Navigatia exceptionala pe timp de noapte, si maiestria echipajului au dus la decorarea lor de catre 3 guverne: Romania, URSS, Israel.In fotografia Dvs apare avionul YR-IMC adus in Romania in 1962.
Random image