2017-01-22 20:37


Lansare. Poliţa RCA.ro intră pe piaţa asigurărilor on-line

 |  17:00
Lansare. Poliţa RCA.ro intră pe piaţa asigurărilor on-line

Accord Broker deAsigurare lansează un nou portal pentru informarea, vânzarea on-line şi compararea tarifelor practicate deprincipalele companii ce furnizeză asigurarea de răspundere civilă obligatorie.

ProiectulAsigurarea-RCA.ro (cu site-ul www.asigurarea-rca.ro) a fost gândit din mai2010, iar lansarea oficială va avea loc în aceastălună, având drept siglă şi abordare un zâmbet. Răzvan Moisescu, directoroperaţiuni Accord Broker, susţine că noul portal aduce avantaje utilizatoruluion-line:“Nu credem că cel mai ieftin tarif este automat şi cel mai bun.Suntem bucuroşi să oferim un serviciu prin care vizitatorul poate să seinformezeînainte de a lua decizia finală. Un exemplu banal, dar care estefoarte important pentru conducătorii români care pleacă din ţară, estevalabilitatea poliţei RCA atunci când părăseşti ţara. Degeaba economiseştialegând un tarif foarte mic, dacă eşti întors de vamă, pentru că nu eştiasigurat”.

Site-ulconţine un sistem de afişare a tarifelor în timp real, un sistem de tranzacţieprin card, precum şi PayPal. Totodată, interfaţa site-ului este extrem deintuitivă şi uşor de operat, în ciuda faptului că trebuie introdus un numărmare de informaţii cu caracter personal.“Am încercat să creăm mai multdecât un simplu site, ci un mediu în care utilizatorii să se simtă în siguranţă,pentru că îşi încredinţează atât datele personale, cât şi cele financiare.Proiectul este desfăşurat de o companie de brokeraj cu peste patru ani deexperienţă, iar echipa managerială activează de mai bine de 10 ani în asigurărişi de 20 în finanţe-bănci”,a precizat Răzvan Moisescu.

Piaţa asigurărilor on-line este încă într-o fazăincipientă, din cauza costurilor ridicate a dezvoltării platformelor de calculşi a lipsei de întelegere din partea managerilor pentru ceea ce implică însăcomerţul on-line.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image