2018-09-24 12:47


Legea dării în plată, prioritatea liberalilor

 |  16:34
Legea dării în plată, prioritatea liberalilor

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că luna aprilie este "un termen cât se poate de realist" pentru publicarea în Monitorul Oficial a Legii dării în plată.

"Este momentul să facem un gest de echilibru politic şi de înţelepciune, să agreăm o comisie pe care noi o vom propune (...), o comisie care să coaguleze toţi factorii decidenţi: Parlamentul, prin reprezentanţi ai tuturor partidelor politice, Guvernul şi reprezentanţii sistemului bancar. Spun acest lucru pentru că Legea dării în plată trebuie să devină realitate cât de curdeclarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Aceasta a subliniat importanţa unei astfel de legi din perspectiva impactului social, arătând că mii de cetăţeni întâmpină dificultăţi în ceea ce priveşte plata creditelor. "Este un proiect important din pricina rolului social al acestei legi şi cred că nu trebuie să uităm că sunt mii de cetăţeni care se află în impas, care nu au capacitatea să îşi plătească creditele şi au nevoie de o soluţie rapidă pentru ieşirea din această situaţie. Nu vă ascund că sunt aspecte (...) care trebuie să fie ajustate şi vor fi ajustate în cadrul acestei comisii şi, dacă vom grăbi puţin lucrurile, iar această comisie va reuşi să fie propusă prin consens politic înainte de începutul sesiunii parlamentare, sunt absolut convinsă că în luna februarie vom avea deja setul de amendamente agreat de toată lumea astfel încât să avem o lege promovată cu repeziciune şi în Senat şi în Cameră", a adăugat co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu care a participat, la Sinaia, la Şcoala de Iarnă CNE- TNL: "Educaţie, cultură şi cultură politică".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-09

TAGURI: liberali, legea darii in plata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...