2019-02-23 05:50


Lia Olguța Vasilescu, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. Când va fi prezentată noua LEGE a PENSIILOR

 |  09:45
Lia Olguța Vasilescu, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. Când va fi prezentată noua LEGE a PENSIILOR

Ministrul Muncii vine cu replica, după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj tranşant privind legea pensiilor. Într-o intervenţie la Antena 3, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că legea pensiilor este o prioritate pentru Guvern şi trebuie adoptată cât mai repede. Însă, deşi Dragnea i-a cerut să prezinte explicaţii când este nevoie, ministrul Muncii susţine că nu va da date din legea pensiilor până când aceasta nu va fi prezentată coaliţiei.

"În momentul în care coaliţia va da OK-ul pe legea pensiilor, noi o vom prezenta public. Până atunci nu voi da niciun fel de date din lege, dar este o prioritate în actul de guvernare şi trebuie să o adoptăm cât mai repede", a spus ministrul Muncii. Aceasta a venit şi cu asigurări că o nouă creştere a punctului de pensie în luna iulie este deja aprobată, scrie Ziare.com.Duminică seara, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că Lia Olguţa Vasilescu are "obligaţia fundamentală" de a da explicaţii şi a răspunde la toate întrebările care apar în spaţiul public, în special legat de legea salarizării."Este foarte important din partea Guvernului să prezinte în fiecare zi informaţii prin toate mijloacele, să iasă ministrul Muncii, să intre prin telefon, să facă conferinţe de presă, să explice, să arate, să scrie, să deseneze, să prezinte exemple, să aibă răspunsuri la toate întrebările apărute în spaţiul public. Este o obligaţie fundamentală a ministrului Muncii în această perioadă şi sunt convins că va face acest lucru", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-05

TAGURI: Lia Olguța Vasilescu, ministrul muncii, legea pensiilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIN
05 Feb 2018

Sper ca noua Lege a pensiilor sa echilibreze toate dereglarile si nedreptatile de pana acum. Spun doar atat: daca persoane care nu au muncit nicio zi, nu au cotizat niciun leu la fondul de pensii primesc acum 520 lei/luna si de la 01.07. 2018 vor primi 640 lei/luna doresc ca celor cu studii superioare, la punctajul obtinut prin contributiile lunare, sa li se adauge o suma de lei, iar cei cu doctorate obtinute pana in anul 2000 sa primeasca un bonus(indemnizatie) la pensia stabilita pe baza contributivitatii. Asa ar fi corect si ar fi multumiti toti pensionarii.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...