2018-10-20 08:18


Liberalii cer Guvernului măsuri economice în plus

 |  13:19
Liberalii cer Guvernului măsuri economice în plus

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat că liberalii au cerut Guvernului ca mărirea salariului minim pe economie să fie corelată că diminuarea taxelor pe muncă.

"Discuţiile noastre informale cu membrii Guvernului sunt în această direcţie (...). Am solicitat şi am rugat membrii Guvernului să se gândească în paralel cu mărirea acestui salariu minim pe economie la posibilitatea reducerii taxelor pe muncă. (...) A fost solicitarea noastră la negocierea pe Codul fiscal. (...) Aşteptăm acum să vedem dacă Guvernul va veni în întâmpinarea acestei propuneri", a afirmat Gorghiu, duminică, într-o conferinţă de presă la sediul PNL.

Ea a adăugat că speră ca majorarea salariului minim să aibă loc în 2016, arătând că este decizia Guvernului dacă va intra în vigoare din ianuarie sau din vara anului viitor.

"În 2016 eu spun că va fi această mărire de salariu minim, cred că va fi. Rămâne să vedem decizia Guvernului în funcţie de consultări (...). Vom lua la cunoştinţă cu toţii de când se va aplica această măsură. Nu ştiu să vă răspund, dacă decizia va fi pusă în practică din ianuarie, dacă va fi din vară", a adăugat preşedintele PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-21

TAGURI: pnl, guvern, alina gorghiu, salariul minim, taxe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...