2017-01-21 04:16

ECONOMIE


Licitaţie pentru recepţia la “Săptămâna Verde”

 |  18:56
Licitaţie pentru recepţia la “Săptămâna Verde”

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a demarat licitaţia pentru achiziţionarea de servicii de restaurant în vederea organizării recepţiei de deschidere a Expoziţiei Internaţionale pentru Industrie Alimentară, Agricultură şi Horticultură ,,Săptămâna Verde”, care se desfăşoară la Berlin, în perioada 19 - 29 ianuarie 2012.

Potrivit anunţului, valoarea estimată a contractului de achiziţie publică este de 659.925,00 lei, TVA inclus, echivalentul a 122.245,91 euro fără TVA (la un curs de schimb de 4,3535 lei pentru un euro, valabil în data de 5 decembrie 2011), informează Agerpres. Operatorul economic care va fi declarat câştigător va trebui să încheie şi un contract de închiriere pentru un spaţiu de 200 de metri pătraţi în cadrul standului României, amenajat corespunzător desfăşurării serviciilor de restaurant (bucătărie complet utilată, mese, scaune). Perioada de închiriere este de 18 ianuarie 2012 - 30 ianuarie 2012, iar operatorul economic va beneficia de transportul gratuit a cantităţii de 5.000 kg produse necesare desfăşurării activităţii.

Conform caietului de sarcini, cerinţe minimale cerute participanţilor la licitaţie vizează organizarea recepţiei de deschidere pentru un meniu format din aperitiv, gustare rece, gustare caldă şi desert pentru maximum 5.000 persoane. Totodată, operatorul economic va asigura personal pentru buna desfăşurare a recepţiei, restaurantul va avea specific românesc, iar pe întreaga durată a desfăşurării expoziţiei operatorul economic va asigura un program artistic cu specific românesc.

Săptămâna Verde este cea mai importantă expoziţie internaţională din lume în domeniul alimentar, al agriculturii şi horticulturii, Germania având anual pentru organizarea acestui eveniment, o ţară participantă. În anul 2012, România, prin Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), şi-a asumat statutul de ţară parteneră, cu toate responsabilităţile şi oportunităţile aferente.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-22

TAGURI: Ministerul_Agriculturii, Saptamana_Verde, Berlin, licitatie, receptie, standComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image