2019-01-23 20:02


Liviu Dragnea anunţă modificările convenite asupra Codului fiscal

 |  12:28
Liviu Dragnea anunţă modificările convenite asupra Codului fiscal

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la finalul întâlnirii dintre liderii partidelor parlamentare, că TVA va fi redus la 20% de la 1 ianuarie 2016 și la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Acesta a mai spus că taxa pe stâlp va fi eliminată de la 1 ianuarie 2017, cu excepţia construcțiilor speciale din agricultură, pentru care taxa va fi scoasă din 2016.   

Liviu Dragnea a mai spus că s-a convenit ca supraacciza la carburanți să fie eliminată de la 1 ianuarie 2017. De asemenea, impozitele pe dividende vor fi reduse la 5% din 2017.

Liderii partidelor parlamentare s-au reunit, joi, la Palatul Parlament, pentru a ajunge la un consens pe tema noului Cod fiscal. Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat că dialogul s-a dovedit a fi constructiv şi "lucrurile merg spre concluziile de la discuţia tehnică între partide".

"Dialogul s-a dovedit foarte constructiv, ştiţi foarte bine că şi UNPR a propus dialog, a fost dialog tehnic, acum este dialog la nivelul liderilor de partide parlamentare şi cred că este un dialog constructiv şi se va vedea acest lucru, lucrurile se armonizează ceea ce este până la urmă în interesul României. Vor ieşi colegii mei şi din coaliţie şi din opoziţie şi o să vedeţi că a fost foarte importantă această întâlnire, lucrurile se armonizează", a precizat Gabriel Oprea.

Vicepremierul a explicat că a fost nevoit să plece înaintea încheierii discuţiilor deoarece are alte "activităţi".

Fiind întrebat dacă s-a stabilit cu cât va scădea TVA, vicepremierul Gabriel Oprea a evitat să dea un răspuns clar.

"Veţi fi surprinşi plăcut fiindcă lucrurile merg cam spre concluzia de la discuţia tehnică, liderii de partide acum se armonizează şi veţi vedea că a fost foarte bună întâlnirea până la urmă pentru o problemâ foarte importantă România", a precizat Gabriel Oprea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-27
Citeste si:
Întâlnire decisivă pe Codul fiscal. Liderii partidelor încearcă să ajungă la un consens

TAGURI: liviu dragnea, modificare, cod, fiscal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PANAIT
27 Aug 2015

DISCUTII STERILE pt a distrage atentia publica de la grozaviile ce se petrec in jurul nostru datorita MAFIOTIZARII statului roman. Daca se doreste o fiscalitate care sa faciliteze binele colectiv al unei natii -PT FERICIREA POPORULUI ROMAN - se putea LUA SI APLICA direct unul din Codurile fiscale existente in; SUEDIA, FINLANDA, DANEMARCA sau NORVEGIA. Ce idei grozave pot debita pentru elaborarea unei politici fiscale miraculoase IMPOSTORII si SUBMEDIOCRITATILE din TROACA POLITICII romanesti plina cu zoi, laturi si gunoaie umane. Pana a fi numit PONTA VV premier mai exista un soi de TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in sensul ca atat la GUVERN cat si la ministere erau expusi pe site-ul fiecarei institutii, consilierii premierului, ai ministrilor, secretarilor de stat , etc. Dupa venirea lui PINOKIO la guvernare aceste liste au disparut si nu mai exita accesul public la ele.DE CE OARE???? Raspunsul e unul singur, pt accentuarea MAFIOTIZARII statului. TOT pana a fi numit PONTA VV premier mai exista TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in elaborarea actelor normative (ordine ministeriale, H.G.-uri, O.U.G.-uri, O.G.-uri, LEGI organice) in sensul ca se mai simula o dezbatere publica. Acest act public (necesar unei NORMALITATI publice sa nu-i mai spunem DEMOCRATIE care s-a demonstrat a fi tot utopie ca si COMUNISMUL) a disparut si el. SOCIAL DEMOCRATIA din Ro este infatisata de SARACIE LUCIE, INCULTURA, LIPSA DE OMENIE, BARONI locali care detin peste 50% din avutia nationala a Ro, CAPITALISTI de Cumetrie, de Carton, de MAFIOTI imobiliari, bancari, etc. in timp ce nr emigrantilor cu minti luminate creste.
Random imageUltimele stiri

3 REMEDII NATURISTE pentru a scăpa de răceală Acum 5 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

loading...