2018-09-26 12:00


Loteria Bonurilor: extragere specială de Crăciun

 |  12:16
Loteria Bonurilor: extragere specială de Crăciun

Duminică, de la ora 18.00 va fi organizată o extragere specială de Sărbători a Loteriei Fiscale. Vor participa bonurile emise în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, repartizat la maximum 100 de câştigători.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc duminică, 27 decembrie, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câştigătoare, anunță Mediafax.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-24

TAGURI: craciun, loteria bonurilor, bon fiscal, extragere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LOREDANA
25 Dec 2015

Aceasta loterie a bonurilor fiscale este INUTILA, deoarece bouticurile oricum nu mai elibereaza bonuri fiscale, iar marile lanturi de magazine oricum emit bonuri fiscale. Evaziunea este mare la constructii, prestari servicii (coaforuri/frizerii, reparatii) stomatologie, piete...O vedem cu totii, o vad si autoritatile, dar nimic. Si ar fi atat de simplu: angajezi 10.000 de comisari fiscali in toata tara si ii platesti din incasari.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...