2018-12-14 08:34


Lukoil a scumpit de două ori carburanţii în trei zile

 |  18:45
Lukoil a scumpit de două ori carburanţii în trei zile

Lukoil România a majorat ieri preţurile carburanţilor, cutrei bani pe litru, după ce vineri a scumpitbenzina şimotorinacuşase bani pe litru, ajungând la o creştere cu nouă bani pe litru, aplicată şide companiile OMV Petrom (SNP) şi Rompetrol.

"LukoilRomânia a scumpitbenzinaşi motorina în doi paşi. Vineri cu şasebani pe litru şi astăzi, luni, cu trei bani pe litru. De asemenea, în fiecareweekend Lukoil practică preţuri cu cinci bani pe litru mai mici decât preţurileafişate în fiecare zi de vineri", potrivit datelor companiei petroliere.

Preţul benzinei Ecto a crescut la 5,78 lei pe litru, iarcel al motorinei Ecto Super Diesel a fost majorat la 5,68 lei pe litru. SortimenteleEuroluk 95 şi Euro L Diesel au fost scumpite la 5,29 lei şi 5,36 lei pe litru.

OMV Petrom şi Rompetrol au crescut preţurilecarburanţilor cu nouă bani pe litrula sfârşitul săptămânii trecute. În urma creşterii preţurilor, unele sortimente de benzină comercializatede cele două companii au depăşit pragul de şase lei pe litru.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...