2017-01-16 23:48

ECONOMIE


Lulache: Listarea Fondului Proprietatea este un eşec

 |  20:09
Lulache: Listarea Fondului Proprietatea este un eşec
Fostulpreşedinte al Fondului Proprietatea (FP) Daniela Lulache a declarat, la TheMoney Channel, că listarea Fondului este un eşec atât din punctul de vedere alpreţului acţiunii, cât şi al scopului pentru care a fost creat. DanielaLulache, care a condus Fondul Proprietatea timp de patru ani, spune cătergiversările de pe parcursul celor cinci ani cât au trecut de la crearea şipână la listarea Fondului se reflectă în preţul acţiunii.

"Nelistăm, nu ne listăm. Mâine, poimâine, peste o lună, peste un an, peste cinci.Acestea sunt toate elementele care au concurat de-a lungul timpului la acestpreţ de sub 0,6 lei/acţiune", a declarat Daniela Lulache

Pede altă parte, păgubiţii sunt şi ei nemulţumiţi de actuala situaţie. "Şieu mă întreb de ce în acest Consiliul de Administraţie este domnul IonuţPopescu şi nu sunt eu sau cineva ca mine", susţine Marie Rose Mociorniţă,unul dintre cei 200.000 de moştenitori care ar fi trebuit să fie despăgubiţi înacţiuni.

AcţiunileFondul Proprietatea sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti începând din 25ianuarie. În prima lună de la listare au fost tranzacţionate peste 1,6 miliardede acţiuni FP, reprezentând 11,8% din capitalul Fondului. Totodată, valoareatuturor tranzacţiilor cu acţiunile Fondului a depăşit 1 miliard de lei, iarnumărul total de tranzacţii a fost de peste 27.191 în prima lună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image