2018-12-16 17:13


LUPTA pentru BNR! Cine este propus pentru funcția de VICEGUVERNATOR

 |  19:52
LUPTA pentru BNR! Cine este propus pentru funcția de VICEGUVERNATOR

Biroul Politic Național al PNL l-a propus, miercuri, pe Eugen Nicolăescu pentru postul de viceguvernator al BNR.De asemenea, în şedinţa conducerii PNL, Sulfina Barbu a fost propusă membru în CNSAS, Anca Boagiu - la Curtea de Conturi şi Teodor Atanasiu - la ANRE, scrie miercuri Agerpres.

PSD ar fi renuntat astfel la aceasta functie si va respecta algoritmul initial prin care postul revenea PNL, urmand ca PSD sa numeasca pe cineva in functia de vicepresedinte al ASF, de asemenea vacanta.

Numirea unor persoane in aceste doua functii aflate sub control parlamentar a fost amanata in repetate randuri.

Numele lui Nicolaescu pentru aceasta functie este vehiculat de la sfarsitul lunii martie. Atunci, liberalii ar fi avut-o pe lista scurta si pe Andreea Vass.

In urma trocului pe functii parlamentare, PSD va numi vicepresedintele ASF.

Postul de viceguvernator al BNR a ramas vacant dupa ce Bogdan Olteanu si-a depus, in august 2016, demisia din functie.

In 18 octombrie 2016, DNA l-a trimis in judecata pe Bogdan Olteanu pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca in 2008, cand era presedinte al Camerei Deputatilor, a primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiun Vintu un milion de euro si sprijin electoral constand in servicii de marketing si consultanta, in schimbul interventiilor la primul-ministrul de la acea data, Calin Popescu Tariceanu, pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-05

TAGURI: bnr, viceguvernator, eugen nicolaescu, pnl,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
06 Mai 2017

Numai citindu.le numele ți de face greață .....se vede că javrele de la PDL vor sa își asigure viitorul după ce au primit nenumărate șuturi in ... gură
Random imageUltimele stiri


loading...