2018-12-15 05:25


Mai mulţi deputaţi îi cer ministrului Ioan Rus să desecretizeze Master Planul General de Transport

 |  09:41
Mai mulţi deputaţi îi cer ministrului Ioan Rus să desecretizeze Master Planul General de Transport

Mai mulți deputați din Comisia de Transporturi îl acuză pe ministrul Ioan Rus că ține harta drumurilor la "secret" și că nu a fost supusă dezbaterii publice. De asemenea, aceştia îi cer lui Rus să desecretizeze Master Planul General de Transport.

Parlamentarii au trimis o scrisoare, în care îi cer lui Ioan Rus desecretizarea Master Planului.

"În urma întârzierii elaborării Master Planului General de Transport, documentul cadru care stabilește prioritățile pentru dezvoltarea infrastructurii, Romania a irosit deja aproape doi ani în cheltuirea celor 7 miliarde de euro alocați. Ministerul Transporturilor nu are cum obține un acord politic asupra Master Planului General de Transport fără a fi desecretizat și dezbătut corespunzător în Parlament", se arată în scrisoarea deputaţilor.

Ministrul Ioan Rus a reacţionat şi îi acuză pe unii membri ai Parlamentului de lipsă de fair play. Ministrul recunoaște că există întârzieri, din cauza modificărilor aduse planului de trasport, dar că în acest moment se lucrează la forma lui finală.

"Ca document strategic de dezvoltare a infrastructurii țării, Master Planul General de Transport a fost dezbătut o perioadă destul de lungă. Mai mult, îndrăznesc să afirm că este o lipsă de "fair-play", că după acordul în unanimitate dat de cele două Comisii Parlamentare de Transport pentru susținerea Master Planului General de Transport, să existe acum membri care să nu își asume răspunderea pentru votul anterior", a precizat Ioan Rus.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: multi, deputat, cere, ministru, ioan, rus, desecretizeaza, master, plan, general, transport
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
07 Mai 2015

Acum inteleg si eu ce a zis Antonescu cand spunea "SISTEMUL TICALOSIT POATE SA PRODUCA LA NESFARSIT UNGURENI CU UN CIP IN PUS".............acest RUS este exemplul PEREFECT de politruc-ungurean cu un EXTRA-CIP in okiul drept............666666RUSSSSSS..........parca tot asa sasaia si sherpalaul cu okelari MAgureanu....TATUKA UNGURENILOR....DOMNUL NEO-BERIA....PRIETENUL LUI NEO-LANDER...AKA PETRICA KOMINTERNISTUL,PRIETENUL LUI BRUCAN "CEL CARE SE LUPTA CU COMUNISMUL" ASTIA NE-AU FURAT NONSTOP TIMP DE 25DE ANI,IN TIMP CE SE DISTRAU LA MONACO CU MILIARDELE LA RULETE
Random imageUltimele stiri


loading...