2016-12-05 04:44

ECONOMIE


Mai multe zboruri spre Bucureşti

 |  19:53
Mai multe zboruri spre Bucureşti

Austrian Airlines va creşte frecvenţa curselor pe ruta Bucureşti-Viena în orarul de vară cu două zboruri, ajungând la cinci zboruri zilnice şi un total de 62 pe săptămână din România spre Viena, a anunţat marţi operatorul de transport.

„Operăm de acum 62 de zboruri non-stop pe săptămână din Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Iaşişi Cluj-Napoca(în regim de codeshare) către Viena. Orarul de vară (care intră în vigoare de pe 25 martie) va aduce îmbunătăţiri importante pentru pasagerii care zboară pe ruta Bucureşti-Viena: Austrian Airlines va opera două noi curse, ajungând astfel la cinci zboruri pe zi“, a declarat, într-un comunicat, directorul general al Austrian Airlines, Philipp Happel. Parteneriatul în regim codeshare a fost anulat pe ruta Bucureşti-Viena, dar a rămas în vigoare pe toate celelalte zboruri dinspre şi către România. Prin această măsură, Austrian Airlines va creşte numărul de locuri prin operarea cu aeronave de capacitate mai mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: Austrian Airlines, zboruri, Viena, BucurestiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

900 de zboruri ale companiei Lufthansa, anulate Aproximativ 900 de zboruri ale companiei Lufthansa au fost anulate, miercuri, din cauza grevei... 30 Noi 2016 | (0)
Decizie inedită a instanței: fumatul, interzis în propria locuință! Curtea Supremă din Austria i-a interzis unui bărbat să mai fumeze pe balcon sau cu ferestrele... 02 Dec 2016 | (0)