2018-12-11 20:13


Mandatele membrilor CA CEC Bank, reînnoite

 |  19:01
Mandatele membrilor CA CEC Bank, reînnoite

Mandatele membrilor executivi şi neexecutivi ai Consiliului de administraţie al CEC Bank au fost reînnoite de către Adunarea Generală a Acţionarilor, până la data aprobării de către Banca Naţională a României a noilor membri nominalizaţi, a anunţat Ministerul Finanţelor.

Mandatele membrilor executivi ai CA al CEC Bank, prelungite începând cu 11 mai şi până la data aprobării de către BNR a noilor membri nominalizaţi de către AGA, sunt Radu Graţian Gheţea ca director general şi preşedinte CA, Andrei-Liviu Stamatian ca prim-vicepreşedinte, Gheorghe Carabaşan ca vicepreşedinte, Mihaela Lucica Popa ca vicepreşedinte. Iar în funcţiile de membri executivi ai Consiliului de Administraţie al băncii pentru un mandat de patru ani, începând cu data aprobării de către BNR, AGA băncii i-a nominalizat pe Enache Jiru ca director general şi preşedinte CA, Lucian Claudiu Anghel ca prim-vicepreşedinte, Mihaela Lucica Popa ca vicepreşedinte, Cristian Tudorancea ca vicepreşedinte. Au mai fost prelungite până la data expirării mandatelor noilor membri ai conducerii instituţiei bancare mandatele membrilor neexecutivi în CA: Gelu Ştefan Diaconu, Valentin Tiberiu Mavrodin, Mirela Şiţoiu, Ciprian Sebastian Badea, Dan Manolescu, Mihail Constantin, Mihai Gogancea Vătăşoiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-10

TAGURI: cec, bank, ghetea, membri, consiliu, administratie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Mai 2015

CSTA-UL ARE MULTE DE REZOLVAT IN RO NOASTRA BALCANICA INTESATA DE MAFIOTI IN TOATE DOMENIILE, STRUCTURILE SI INSTITUTIILE SALE PE LANGA DOMENIUL CU PADURILE SI TOATE BOGATIILE SALE NATURALE, sare , petrol, gaze, marmura, balast, piatra, minerale, etc Cand demilitarizam structurile militare in afara de MApN asa cun s-a angajat Ro in 2007 la aderare????? Cand desfiintam JUSTITIA MILITARA care taie frunza la caini fiind si supradimensionata?????????In timp ce judiciaristii din domeniul structurilor civile sunt supraincarcati???????? Cand vor fi depistati cei ce primesc salarii de la bugetul de stat fara sa stie unde le este locul de munca sau sa exercite vreun efort de munca?????????? Cand vom dimensiona corespunzator necesarul de SOCIETATI DE PAZA SI BADYGOARZI si de DETECTIVI care jefuiesc UNITATILE CU CAPITAL DE STAT sau bugetate in timp ce se plateste JANDARMERIIA ROMANA si POLITIA LOCALA di bani publici???????????? Cand sistemul bancar va fi in folosul cetateanului roman?????????????De ce nu este si in prezent?????????? ETC. TREZITI-VA LA REALITATE DOMNILOR DIN CSAT!!!!!!!! Care sunt rezultatele OFICIULUI pt SPALARAEA BANILOR in Ro ???????????????????????????
Random imageUltimele stiri


loading...