2017-01-23 08:40


Mari firme de textile, în insolvenţă

 |  18:21
Mari firme de textile, în insolvenţă

Tribunalul Bucureşti a numit Casa de Insolvenţă Transilvania administrator judiciar pentru companiile Staff Collection şi Corssa, care operează în România reţelele de magazine House of Art, Fox, Levisşi Eponge.

"Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis cererile Staff Collection şi Corssa de deschidere a procedurilor de insolvenţă pentru propriile societăţi. (...) Casa de Insolvenţă Transilvania va analiza în perioada următoare activitatea Staff Collection şi Corssa şi va lucra alături de conducerea companiilor pentru a contura cel mai bun plan de reorganizare. Obiectivul procesului de reorganizare este continuarea activităţii comerciale a Staff Collection şi Corssa pe piaţa românească într-un mod solid şi sustenabil", se arată într-un comunicat al administratorului judiciar, citat de Mediafax. Reprezentanţii casei de insolvenţă menţionează că insolvenţa unei firme nu înseamnă neapărat eşecul afacerii, fiind posibilă relansarea acesteia cu condiţia unui plan de reorganizare adecvat şi începerea procedurilor la momentul potrivit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Insolventa, reorganizare, Casa de Insolvenţă Transilvania, House of Art, Fox, Levis, EpongeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image