2017-01-22 12:16

ECONOMIE


Marko Bela: În 2012 ar exista posibilitatea recuperării salariilor tăiate

 |  14:24
Marko Bela: În 2012 ar exista posibilitatea recuperării salariilor tăiate

Vicepremierul Marko Bela consideră că în 2012 ar exista posibilitatea recuperării salariilor tăiate în sectorul bugetar, afirmând că, „după datele actuale, acest lucru ar fi posibil”.

În ceea ce priveşte România şi modul în care aceasta este pregătită să facă faţă unui nou val al crizei, Marko Bela a afirmat, vineri, că, în cazul în care acest lucru s-ar produce, nicio ţară din Europa nu ar putea să facă faţă singură unei astfel de situaţii. În acest sens, vicepremierul a pledat pentru o Europă unită din punct de vedere al unei strategii economice şi monetare.

“Eu cred că, dacă ar veni un nou val al crizei, nicio ţară din Europa nu ar putea să se confrunte cu o astfel de situaţie singură. Deci, prima idee ar fi că numai o Europă unită din punct de vedere al unei strategii economice şi monetare ar reuşi să facă faţă. Dar eu sper foarte mult să nu se întâmple acest lucru”, a spus Marko Bela, citat de Agerpres.

Întrebat dacă România mai are de unde tăia, vicepremierul a răspuns: “Noi am vrea să nu se taie, ci să se mai dea ceva, fiindcă am promis acest lucru şi ne-am angajat ca şi în cazul salariilor încet-încet să dăm înapoi ceea ce am luat şi sper foarte mult să şi reuşim”.

În ceea ce priveşte momentul recuperării salariilor bugetarilor, Marko Bela a admis că nu este posibil acum, ci în 2012, după cum arată datele actuale. “Nu în acest moment. La anul trebuie să fie posibil. După datele actuale, ar fi posibil'', a spus el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-11-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image