2017-01-20 22:14

ECONOMIE


Maşina veche - avans la una nouă, prin BCR Leasing

 |  13:04
Maşina veche - avans la una nouă, prin BCR Leasing

BCR Leasing a lansat un nou produs de finanţare, Buy Back, ce oferă posibilitatea clienţilor companii sau persoane fizice să renunţe la vehiculele vechi în favoarea achiziţionării unora noi.Potrivit unui comunicat al instituţiei, caracteristica esenţială a produsului Buy Back este că maşina veche poate reprezenta avansul pentru un autovehicul nou.Produsul oferă companiilor şi persoanelor fizice autorizate oportunitatea să renunţe la vehiculele vechi (autoturisme sau autovehicule comerciale cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5 t) în favoarea unora noi, finanţate de către BCR Leasing. Aceste bunuri pot constitui avans integral sau parţial pentru un nou contract de leasing, având ca obiect un autovehicul nou sau second hand.

BCR Leasing va suporta integral costurile de evaluare a autoturismului sau autovehiculului iar ca avans se acceptă orice marcă de autoturism. “Un beneficiu evident al clientului nostru este că îi dăm posibilitatea să folosească vechea maşină până la semnarea actelor de finanţare pentru noul vehicul”, a precizat Bogdan Ionuţ Speteanu, directorul general al BCR Leasing.

BCR Leasing IFN este prezentă pe piaţa românească de profil din anul 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european Erste.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-13

TAGURI: bcr leasing, masina vecheComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image