2017-01-18 19:22

ECONOMIE


Metrorex a atribuit austriecilor de la S&T contractul pentru taxarea în noile staţii de metrou din Pajura

 |  18:29
Metrorex a atribuit austriecilor de la S&T contractul pentru taxarea în noile staţii de metrou din Pajura

MetrorexSA a atribuit, prin negociere directă, un contract în valoare de 1,43 milioanede euro companiei S&T România SRL, pentru lucrări aferente Magistralei 4 demetrou, la Racordul al doilea, constând în servicii de extindere a instalaţieide taxare corespunzătoare punerii în funcţiune a două noi staţii de metrou şitronsolul 1 Mai – Parcul Bazilescu.

Contractula fost atribuit, la data de 28 martie 2011, prin negociere directă, uniculuiagent economic care a depus ofertă în acest sens, potrivit site-ului SEAP,privind sistemul electronic al achiziţiilor publice. Potrivit sursei citate,autoritatea contractantă a ales, pentru atribuirea contractului, proceduranegocierii directe fără publicarea în prealabil a unui anunţ de participare,justificând metoda prin aceea că lucrările, produsele sau serviciilesuplimentare au fost comandate în condiţiile stabilite în directivă. Preţulcontractului semnat se ridică la suma de 6 milioane de lei cu TVA inclusă.

Companiacâştigătoare, S&T România SRL, cu sediul în sectorul 1, are ca patroni douăsocietăţi austriace, cu sediul în Viena. Astfel, S&T Integration &Technology Distribution A.G., deţine un procent de 1,01 din capitatul social alsocietăţii deschise la Bucureşti, în timp ce Performance Systems Holding Gmbhdeţine 98,99 din acţiuni. Ambele societăţi sunt reprezentate de cătreaustriecii Peter Sturz şi Martin Bergher. Filiala românească este reprezentatăde şase avocaţi, respectiv Laura Toncescu, Dan Agrişan, Lavinia Andreea Aftode,Andreea Chertes, Simona Gheorghe şi Robert Nicolae Gheorghe, în calitate demandatari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image