2018-12-14 07:25


Metrorex cumpără energie la preţ dublu

 |  21:00
Metrorex cumpără energie la preţ dublu

Metrorex cumpără energie de la o firmă de apartament, cu 3 angajaţi, la un preţ dublu faţă de cel de pe piaţa liberă. Aceasta în condiţiile în care, de curând, călătoria cu metroul s-a scumpit cu până la 30%, conform realitatea.net.

Metrorex primeşte energie electrică de la Hidroelectrica, însă nu direct, ci printr-un intermediar numit Petprod. Firma are doar trei angajaţi şi aparţine omului de afaceri Jack Cutişteanu, despre care presa spune că ar fi un apropiat al principalului partid aflat la guvernământ. În timp ce Hidroelectrica vinde către alte instituţii ale statului cu 112 lei un megawatt, iar pe piaţa liberă preţul este de 156 de lei, Metrorex plăteşte către firma lui Cutişteanu 303 lei pentru un megawatt. Aşadar, profitul firmei de apartament ajunge la 6 milioane de euro. „Ce ştiu e că metroul a ieşit pe piaţă să cumpere şi n-a primit”, a spus Mircea Toader, deputat PDL. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DODO
29 Aug 2011

Pe piata libera pretul energiei este 156? Asta da prostie!
R.S.
29 Aug 2011

Amice R.N., Inteleg dorinta ta de a manifesta impotriva unor nereguli, e firesc, dar icearca sa te documentezi putin. Ai reusit sa scoti un ghiveci de informatii.
Random imageUltimele stiri


loading...