2019-03-19 18:01


Ministerul Economiei vrea sa urgenteze vânzarea unui pachet de acţiuni la OMV Petrom

 |  19:00
Ministerul Economiei vrea sa urgenteze vânzarea unui pachet de acţiuni la OMV Petrom

Vânzarea unei părţi din acţiunile deţinute destat la OMV Petrom (SNP) trebuia făcută "ieri", a declarat ministrulEconomiei, Ion Ariton, care spune că ministerul va urgenta această operaţiune.În acelaşi timp, acesta spune că ar fi acord ca salariile angajaţilor dincompaniile de stat să fie reduse cu 25%.

"Vânzarea pachetului de acţiuni laPetrom ar putea dura câteva luni, dar mi se pare un termen prea larg. Cel mairepede ar putea fi vândute în şase luni, până la un an. Aş dori să se fifinalizat ieri", a arătat Ariton.

Pe de altă parte, ministrul s-a declarat deacord cu reducerea cu 25% a salariilor angajaţilor din companiile de stat. "Aşfi de acord cu diminuarea cu 25% a salariilor angajaţilor din companii (de stat- n.r.). Trebuie să fim solidari. Va trebui să discutăm cu directorii acestorcompanii. Este un gând, nici măcar o decizie. Nu am purtat nicio discuţie peaceastă temă", a afirmat Ariton. Ideea de scădere a salariilor angajaţilordin companiile de stat cu 25%, măsură luată în cazul bugetarilor, a fostlansată de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-12-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...