2018-12-14 19:14


Ministrul Economiei: angajaţii se pârăsc unii pe alţii

 |  23:03
Ministrul Economiei: angajaţii se pârăsc unii pe alţii

Noul ministru al Economiei a declarat că, imediat ce s-a instalat în fotoliul de la minister, a început să primească zeci de mail-uri în care angajaţii se pârau unii pe alţii.

Costin Borc sustine ca Romania "arata bine din punct de vedere macroeconomic", dar problema este ca s-a pierdut increderea in stat.

"In 1998-1999 eram inca intr-o faza romantica. In 2005 suntem o tara bine asezata, o tara din Uniunea Europeana, o tara membra a NATO. 2015 este un an in care, din punct de vedere macroeconomic, Romania arata bine. Nu suntem intr-o criza, suntem departe de a fi intr-o criza. Dar, din nefericire, pe parcursul acestor ani de tranzitie, s-a pierdut foarte mult increderea: increderea in stat, increderea in vecinul nostrul, in aproapele nostru. Iar lucrurile acestea erodeaza profund si economia", a explicat Costin Borc, la Digi 24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: costin borc, ministrul economiei, economie, minister, criza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FUNCTIONAR
02 Dec 2015

dDmnule ministru , ati verificat daca aveti procedura de semnalare a neregularitailor ??? De avertozori de integritate ati auzit??? Halal sef, le reproseaza la toate TV-urile, oamenilor, ca au incercat sa fie cinstiti!
RESURSE UMANE
02 Dec 2015

Incepeti curatenia cu resursele umane si schimbarea sefilor de birou si a directorilor . Sunt unii care au putrezit acolo si ministerul acela a devenit srl -ul lor . Mariti salariile si epurati personalul ! Se parasc unii pe altii si se calca pe bocanci pentru ca nu au ce face , vin cand vor si taie frunza la caini .
MIHU
02 Dec 2015

PSD a reusit ce dl Ciolos nu a reusit. Domnul Ciolos nu l-a numit pe imberbul in chiloti la ministerul sanataii, dar PSD a reusit. L-a numit pe marele, la propriu, Ioan Alexandru Andrei, de numai 30 de ani la conducerea OSIM, avand cam tot atata experienta manageriala ca si baiatul in chloti. Tot ce a facut a fost sa dea oameni afara si sa-si angajeze rude sau prieteni din Giurgiu. Oameni capabili dealtfel. Unul dintre ei, care pare fratele doamnei avocat Andrei, a luat nota 10 la examenul scris. In rest afaceri banoase tot cu firme din Giurgiu, pentru firme nu pentru OSIM, sedinte conduse cu urlete si numiri in functii importante, director adjunct, director de directie, fara concurs si fara criterii de competenta. Dar domnul ministru nu trebuie sa ia astea in seama, ca doar n-o se uite la niste pare.
MIHU
02 Dec 2015

PS. Se zvoneste ca dl. Andrei nu ar avea diploma de studii. I s-a cerut la angajare si a refuzat sa o aduca. Si conduce o institutie unde lucreaza oameni cu cate doua facultati si cu cate un doctorat pe deasupra. Dar la urma urmei, ce mare lucru un doctorat. Poti sa-l iei ca ministrul Toba sau cum spune dl. Andrei, te duci la Targoviste si ti-l iei fara probleme. Probabil ca acolo e un targ de doctorate. Sau de acolo e un fost ministru secretar de stat care poate pune o vorba buna pentru amicul de la Giurgiu.
ANONIM
03 Dec 2015

INSTITUTIILE STATULUI SUNT O ADUNATUTA DE HIENEI SAU SACALI de toate culorile FSN-isti, PSD-isti, PNL-isti, PDL-isti, etc aceasta este cauza principala a DISOLUTIEI STATULUI ca institutie.
Random imageUltimele stiri


loading...