2019-03-18 16:09


Ministrul Finanțelor s-a RĂZGÂNDIT: a retras proiectul privind PLAFONAREA prețului gazelor

 |  19:25
Ministrul Finanțelor s-a RĂZGÂNDIT: a retras proiectul privind PLAFONAREA prețului gazelor

Proiectul privind plafonarea prețului la gaze care prevedea reducerea și plafonarea prețului la gaze la 55 lei/Mwh până la 30 iunie 2021 a fost retras de pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. Eugen Teodorovici a constatat că nu toată lumea e pregătită pentru un asemenea proiect.

„Vom discuta despre acest subiect când cu toții vom fi pregătiți”, a spus acesta acesta. Teodorovici era convins, joi, că proiectul său este atât de bun încât se va discuta chiar în acea zi în ședința de Guvern.

"Unii spun că este o practică comunistă. Da, poate la prima vedere poate părea, pentru că încerci să intri în piaţă, aşa este, până la un punct. Vorbim de concurenţă. Care concurenţă? Sunt doi operatori care cresc unul câte unul preţurile, iar celălalt se aliniază imediat. Investiţiile asumate nu s-au realizat, dar preţul creşte fără o justificare pe fond, iar dumneavoastră suferiţi şi economia are de suferit. Iar unii se reped imediat, de parcă ar fi din alta ţară, că este o practică comunistă. Eu nu am avut nicio legătură cu comunismul", a afirmat Teodorovici, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-20

TAGURI: pret gaze, proiect, ministrul finantelor, eugen teodorovici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Iul 2018

Cand iti platesti datoriile la stat mai golane ?Dar victor ciorbea , dar robert negoita care a constuit 1003 apartamente pe persoana fizica ?
TRADATORI DE TARA
20 Iul 2018

BA MOROCARE , GAZELE SI PETROLUL , SINT BUNURI ALE TARI , POPORULUI . NU ALE TELE SI GUVERNUL TOTAL A LUI OMW PETROM - VIENA RUSIA - LICURICI . SA VEDEM BILANTUL FINANCIAR LA SFIRSITUL ANULUI
MUIE PSD
21 Iul 2018

A DEVENIT SLAGARUL VACANTEI . I-MI PLACE NESPUS .
ROMANIA
21 Iul 2018

Cerem arestarea cuibului de mafioti de la anre si celor de la engie si eon.deasemenea cerem demiterea ratatului de la cons conc care ar trebui sa dea amenzi de sute de milioane de euro firmelor din petro gaze hipermarketuri.chiar din comunicatul mafiei anre care este aberant se dovedeste ca nu exista o piata conc si preturile cresc continuu nejustificat.cons conc nu-si face datoria si din cauza asta cresc preturile la benzina gaze energie.diicot poate interveni in orice moment.se cunosc numele celor care fac parte din mafia gazelor dati-le publicitatii.situatia este foarte grava si aceasta haita trebuie sa dispara acum.dragnea si tariceanu sunt complicii acestor grupuri criminale.treceti in forta la arestari.verificati electricianul sef anre si gascs din jurul lui.va veti ingrozi de ce fac acesti infractori.engie eon afara din romania firme infractoare ca si omv si lukoil.ziaristii curajosi pot face anchete si devoalati mafia si scrieti numele lor sa stie tara cine o jefuieste pe fata.anre trebuie desfiintata ca si ccr cna cncd asf cnair.
MAFIS
21 Iul 2018

Nu exista piata concurentiala exista slugi ale mafiei gazelor gen fondul proprietatea sau ziaristi slugi.eon si engie pericol pt siguranta cetatenilor.cerem arestarea directorilor eon si engie firmelor din domeniul gazelor si a celorlati mafioti.in 2018 pretul a crescut nejustificat de trei ori.intrati peste aceasta haita si slugile lor.inghetati preturile pana in 2025.profiturile sunt de peste 300 la suta.
ANONIM
21 Iul 2018

@ Romania: cere arestarea duduii cu mofturi aristocratice ce are fundatia in care intra peschesurile natiunii,, de la institutii si de la mostenitori de averi sustrase de servii ei pt ca ea ofera protectie caci primeste zeciuiala din orice furaciune ca politrucii e servii duduii, oamenii de afaceri la fel, iar Duduia e dreaqul gol in pielea ei, e raul natiunii in jupa cu ifose. Nici nu avea ce cauta aici, dar e maritata cu actorasul
ANONIM
21 Iul 2018

Ministrul finantelor a fost razgandit de tontii ce-s servii calaului cu jupa, ce poate face toate relele din umbra. Aia ce schimba prim ministrii care nu-i fac pohteli. De ar sti-o natia romana ce netrebnicie are, i-ar da foc ca la lepre
ANONIM
21 Iul 2018

PSD rabda infam, ca nu poate spune cine il manuieste din umbra. E regula ce poate fi calcata. Atat ar trebui sa spuna adevarul. Daca poporul ar fi clement cu unii pt ce bube-n cap au, la dosarele facute pe ast principiu: furi ca sa ai de unde da zeciuiala ciumicai lacome ce patroneaza expre jafful natiunii romane ma refer, atunci ar putea sa iasa sa spuna ca e o dobitoaca cu mari pretentii de inalta origine ce-i pun sa faca aste mizerii poporului roman.
MăI ANONIMILOR!
21 Iul 2018

Despre cine este vorba? Spuneți despre CINE este vorba! Cred că a venit ceasul în care lucrurile trebuie spuse pe față, ca să înceteze jaful ăsta și încălecarea prin taxe și impozite a populației, din pricina unor MAFIOȚI GULERAȚI...cu fustă, sau nu!
ANONIM
21 Iul 2018

Ăsta zice că i-a venit și lui într-o zi să propună un act normativ, după care a concluzionat că nu este pregătit așa cum solicită și legea 24 din 2000 ?
ROMA
21 Iul 2018

Puteti publica numele gastii de hoti anre energie gaze benzina?vom avea grija de ei si de neamurile lor sa ajunga acolo unde le este locul.
COADA DRACULUI
21 Iul 2018

DA BAI SOCOTITORULE . GAZELE SI PETROLUL SINT ALE LOR , DE LA MASA DE ACASA . DA MASA GAZE IN FIECARE NOAPTE . NU SINT ALE TARI SI POPORULUI . FACETI VOI MAFIOTI CE VRETI CU PRETUL LOR .
BANI FARA NUMAR
22 Iul 2018

CITI DIN GUVERN , AU LUCRAT LA PETROM , GAZE , ENERGIE ? DAR DACA AU RUDE CARE LUCREAZA SAU AU LUCRAT LA EI ? GAZELE SUNT ALE LOR ? SA FACA CE VREA EI ?
ANONIMULUI 4
28 Iul 2018

Despre CINE este vorba până la urmă? Adicătelea...vrei să spui că PSD-ul (ca și restul, dealtfel...)AU FURAT/FURĂ/VOR (MAI)FURA de la mine, de la tine...pentru că există o madamă (sau o țară) lacomă căreia trebuie să-i vireze lunar/trimestrial/semestrial/anual -BANI, reprezentând CE? TAXĂ DE PROTECȚIE?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...