2019-02-21 22:07


Ministrul Transporturilor Răzvan CUC sare în ajutorul intructorilor AUTO

 |  17:14
Ministrul Transporturilor Răzvan CUC sare în ajutorul intructorilor AUTO

La solicitarea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, se va înfiinţa un grup de lucru format din experți ai Ministerului de resort, Autoritatea rutieră Română (ARR) și școli de șoferi, pentru a analiza solicitările instructorilor auto autorizați, nemulțumiți de prevederile unui act normativ care îi obligă pe cei care lucrează ca PFA să îndeplinească condițiile de funcționare ca școala de șoferi, de la 1 septembrie 2017.

"Regret că sunteți în această situație, dar aceasta este legislația pe care trebuie să o respectam cu toții, indiferent de categoria profesională. Vă propun să înființăm un Grup de lucru cu experți din cadrul ministerului care alături de instructori și reprezentanți ai școlilor de șoferi să discute, la începutul lunii august (în săptămâna 7 — 11 august), cu toate documentele pe masă, situația dumneavoastră și a tuturor școlilor auto autorizate. Mi-aș dori să putem dialoga, dar fără tensiune și orgolii inutile. Vreau concurență loială, transparență și vreau aplicarea legii", spus ministrul Transporturilor, miercuri dimineață, în fața delegației protestatarilor aflați la Guvern.

Instructorii auto autorizați au protestat, miercuri dimineață, la Guvern, față de Ordinul Ministerului Transporturilor nr. 731 din 2017 și au cerut abrogarea acestei decizii pe motiv că actul normativ îi obliga pe cei care lucrează ca PFA (Persoană Fizică Autorizată) să îndeplinească condițiile de funcționare ca școala de șoferi, și implicit să-și asume pregătirea unitară a viitorilor conducători auto, de la 1 septembrie a.c..


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-26

TAGURI: ministrul transporturilor, razvan cuc, instrucotri auto, pfa, scoala de soferi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...