2018-12-16 12:38


Ministrul TRANSPORTURILOR, vizită inopinată pe șantierul AUTOSTRĂZII București - Ploiești. Ce situație a găsit la fața locului

 |  10:03
Ministrul TRANSPORTURILOR, vizită inopinată pe șantierul AUTOSTRĂZII București - Ploiești. Ce situație a găsit la fața locului

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, și directorul general al Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, au inspectat inopinat șantierul Autostrăzii București - Ploiești, ocazie cu care s-a constatat un progres al lucrărilor de la ultima vizită, potrivit unui comunicat al ministerului, citat de Agerpres.

Ministrul Transporturilor a precizat ca a constatat o schimbare radicală de atitudine a constructorului față de abordarea acestui proiect.

"Muncitorii și utilajele erau pe șantier într-un număr mult mai mare, iar progresul față de ultima mea vizita era vizibil. Mi-aș dori să nu fie nevoie de amenințări pentru ca antreprenorii să-și facă treaba", a afirmat Răzvan Cuc.

În opinia directorului general al CNAIR, Ștefan Ioniță, este posibilă o mobilizare mai buna a constructorului pe acest ultim segment al autostrăzii București-Ploiești.

"La pasajele Valea Saulei și cel pentru calea ferată se lucrează la fundațiile indirecte și la piloni. Am constatat un progres al lucrărilor față de vizita anterioară, dar cred că este posibilă o mobilizare mai bună. Voi monitoriza în continuare situația și voi mai face astfel de vizite pentru a mă convinge de seriozitatea cu care se execută aceste lucrări", a precizat Ștefan Ioniță.

Ministrul Transporturilor și directorul general al CNAIR SA au mai inspectat inopinat același șantier în urmă cu trei săptămâni și au constatat la acea dată o mobilizare nesatisfăcătoare a constructorului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-28

TAGURI: ministrul transporturilor, razvan cuc, cnair, stefan ionita, bucuresti ploiesti, a3
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...