2019-05-21 20:36


Ministrul Turismului nu înghite OAIA lui DAEA: „România nu poate fi promovată de o oaie, frunza doamnei UDREA rămâne până în 2020!”

 |  14:34
Ministrul Turismului nu înghite OAIA lui DAEA: „România nu poate fi promovată de o oaie, frunza doamnei UDREA rămâne până în 2020!”

Promovarea României ca destinaţie turistică printr-un brand de ţară care să înfăţişeze o oaie este exclusă, iar "frunza doamnei Udrea" nu poate fi schimbată până în 2020, a declarat, miercuri, ministrul Turismului, Bogdan Trif.

"Nu susţin ideea ca România să fie promovată de o oaie. Iese din discuţie această idee. Din păcate, nu putem să modificăm încă frunza, pentru că a fost achiziţionată pe un proiect cu fonduri europene până în 2020. Din 2020 o să vorbim... dar cred că acum este ultima problemă despre care putem vorbi, dacă să înlocuim frunza cu altceva, ca şi brand de ţară. Avem atâtea probleme importante pe care trebuie să le rezolvăm, încât asta este ultima, adică să ne gândim ce o să facem noi în 2020 cu frunza doamnei Udrea", a spus Trif, potrivit Agerpres.

Anul trecut, la finele lunii mai, ministrul Turismului de la acea vreme, Mircea Dobre, a afirmat că a propus folosirea unor simboluri naţionale, precum Mioriţa, în materiale de promovare turistică, însă nu intenţionează schimbarea brandului de ţară. Oficialul a explicat, de asemenea, că brandul de ţară nu se poate schimba până în 2020, deoarece ar însemna să se înapoieze Comisiei Europene suma de 850.000 de euro. La vremea respectivă, ministrul Agriculturii, Petre Daea, considera că oaia poate fi folosită ca brand de ţară şi era de părere că aceasta este "o statuie vie". "Oaia este o statuie vie. Aceasta este doar o definiţie. Argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare şi pentru orice loc. Uitaţi-vă dumneavoastră astăzi în orice parte a ţării cât de frumos este acest animal pe păşunile verzi ale ţării româneşti. Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie", a menţionat Daea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-14

TAGURI: oaia, daea, trif, udrea, frunza, turism, brand
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Mar 2018

frunza aia e buna sa promovati padurile pe care le-ati jefuit si a ramas muntele chel...sa stiti cum aratau pe vremuri frunzele care acum nu mai exista
ANONIM
14 Mar 2018

EXACT.. VAI DE MAMA LOR PADURI CU DENES MINISTRU UN PAPAGAL SMECHER INCULT MEMBRU DE FRUNTE A MAFIEI PENTICOSTALE DIN BECLEAN. PE ASTA IL INTERESEAZA PADURILE ROMANIEI MAI PUTIN DECAT PE IOHANIS' EL STIE DOAR SA-SI INGRASE CONTURILE SA-SI ABURCE FRATII INTRU CREDINTA IN CAT MAI MULTE FUNCTII DE CONDUCERE.' MAI TRAGE CATE O VIZITA IN SUA CU OPRIRE SI PREDICA LA BISERICA PENTICOSTALA'' PHILADELPHIA'' DIN PORTLAND' PREDICA IN CARE BALACARESTE ROMANII ROMANIA SI MAI ALES PE ORTODOCSI. IL DOARE FIX LA ''FRUNZA LUI ADAM'' DE PADURILE NOASTRE SPALA-S-AR CU EL PE CAP CEL CARE L-A PUS MINISTRU
Random imageUltimele stiri


STARBAG