2018-11-16 06:05


Ministrul Violeta Alexandru: ANAF se va dezvolta online foarte mult

 |  07:42
Ministrul Violeta Alexandru: ANAF se va dezvolta online foarte mult

Ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru, a declarat, joi, că Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) s-a reformat şi se va dezvolta online foarte mult.

"ANAF s-a reformat. (...) Eu vorbesc din interior de lucruri pe care le-am văzut întâmplându-se. ANAF va trece online foarte mult", a afirmat Violeta Alexandru, în cadrul unei emisiuni la TVR 1.

Ministrul a mai spus că ANAF face eforturi ca să nu mai fie percepută ca un "controlor care sugrumă economia", ci ca o instituţie suport pentru economie.

"ANAF face eforturi (...) pentru ca la finalul anului (...) să fie acea instituție pe care să nu o mai percepi exclusiv ca fiind controlorul ce sugrumă economia, ci o instituție care face primi pași (...) ca să devină o instituție suport pentru economie și care să țintească efectiv acolo unde există cea mai mare doză de risc și unde indiciile arată că există evaziune fiscală, dozându-și astfel eforturile cât să existe o balanță între eficiență și investiția, în sensul de ceea ce face statul pentru a atinge rezultate. (...) Câțiva pași se văd și se vor vedea cu siguranță mult mai mulți la finalul anului", a completat ministrul Violeta Alexandru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-25

TAGURI: ministru, violeta alexandru, anaf, dezvolta, online, foarte, mult
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...