2018-12-14 12:16


Mișu Negrițoiu: Nu m-ar mira să am o reclamație la DNA

 |  19:25
Mișu Negrițoiu: Nu m-ar mira să am o reclamație la DNA

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară, Mișu Negrițoiu, a declarat că nu a fost informat oficial în legătură cu vreun dosar penal deschis pe numele său, însă nu s-ar mira deloc dacă ar avea plângeri penale, mai ales de la avocații Astra Asigurări care, spune Negrițoiu, au fost foarte activi în demersul de a tergiversa procedurile de faliment ale companiei de asigurări, scrie Profit.ro.

Portalul www.economica.net a scris, citând surse judiciare și preluând o informație, care circulă de mai multă vreme în piață, că Negrițoiu ar urma să fie chemat în următoarele săptămâni pentru a da declarații la DNA în legătură cu posibile fapte de abuz în serviciu. Acțiunile incriminate nu apar în premieră în spațiul public ele fiind aduse în discuție inclusiv în fața parlamentarilor din comisiile de transporturi și buget finanțe. 

“Din ce am văzut, sunt lucruri care au apărut și în mediul public, care au fost citate și în audierile de la comisiile parlamentare și au fost promovate de niște haiduci ai pieței asigurărilor pe care acum îi vedem în rechizitorii", a spus Negrițoiu făcând trimitere la dosarul parlamentarului PMP Adrian Gurzău, acuzat că a făcut presiuni asupra unor membrii ASF pentru a favoriza societatea Carpatica Asig.

Cele două acuze principale aduse lui Negrițoiu sunt că ar fi încălcat legea de funcționare a ASF prin subordonarea vicepreședinților și că ar fi favorizat societatea KPMG, încălcând o decizie aproape unanimă a consiliului ASF.

Pe de altă parte, surse direct implicate au arătat pentru Profit.ro că săptămâna viitoare va avea loc o conferință de presă în cadrul căreia se va dezvălui inclusiv de unde vine  plângerea penală la DNA. Conform acelorași surse, respectiva plângere nu a fost formulată de avocații Astra, însă este posibil să existe mai multe astfel de solicitări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: misu negritoiu, presedinte, asf, dosar dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TIGAN DIN DABULENI
07 Oct 2016

SA DEA TOATE MASINILE PESTE TINE , TIGAN BORIT DIN DABULENI , CU 22 MII EURO PE LUNA DIN BANI SOFERILOR . ESTI GENERATIA LUI CEAUSESCU , OLTEAN RUDA CU MAFIOTUL ISARESCU SI VACAROIU
AGRICULTORUL FERICIT
07 Oct 2016

Cam violent limbajul predecesorului, dar nu fara temei.Pai care e rolul ASAF, care ar TREBUI sa fie motivat de lefurile babane? Ordine si protectia cetateanului, nu? Jaful Astra, Carpatica si altele de cine a fost tolerat? ASAF de fapt protejeaza firmele straine, care jecmanesc asiguratul, iar cu despagubirile mai usor. Asa ca Dl. Negritoiu are dreptate. Merita un dosar penal
ANONIM
07 Oct 2016

SECURIST OPARIT ai multe reclamatii care sunt tinute pe loc si TU stii de catre CINE .TOTUL ARE O LIMITA ........
VECINU DIN TELEORMAN
08 Oct 2016

Iti doresc ani multi in puscarie si cat mai multe sapunuri scapate pe jos in vestiare...securistu naibii!
ANONIM
10 Oct 2016

INPUSCAT PE STADION - VORBA LUI VADIM . MA DUC SA IAU BILET
Random imageUltimele stiri


loading...