2018-10-15 22:26


Modificări la achitarea impozitelor. Blocaj la plată în București

 |  15:28
Modificări la achitarea impozitelor. Blocaj la plată în București

Noul an aduce cu sine schimbări la modalitatea de plată a impozitelor către Fisc. În același timp, însă, bucureștenii nu pot plăti nimic în acest moment.

Începând din acest an, amenzile trebuie plătite înaintea taxelor locale. Prevederea apare în noul Cod de Procedură fiscală, transmite Digi24.

Practic orice sumă pe care o plătim se va vira mai întâi spre amenzile către bugetul locale, apoi către taxele locale. Dacă vreți să vă plătiți impozitul pentru locuință sau mașină, va trebui să plătiți mai întâi amenzile pe care eventual le datorați din amenzi de circulație sau orice alt tip.

La început de an, Fiscul se confruntă și cu o altă problemă. Fiscul nu poate încasa niciun ban de la contribuabili. Sistemul electronic din Capitală este blocat în acest moment.

Ar putea fi, de fapt, o eroare de soft din cauza noilor prevederi ale Codului Fiscal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04

TAGURI: fisc, plata impozite, bucuresti, amenzi, buget local
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RADU
04 Ian 2016

Bai tata bai am auzit declaratia unui secretar de stat de la finante unul biris un idiot dar complet idiot unde ii gaseste ciolos pe nemrnicii astia nu stiu:auziboul ca cica daca nu ai venit tot trebuie sa platesti asigurarinde sanatate la sistemul lor egal cunzero ca cica nu stie el de 3milioane de romani.ce te f grija bai parazitule din ce traiesc oamenii ,poate sunt plecati'poate traiesc din ce au strans cand au fost la serviciu si apoi a ramas fara serviciu,poate ii ajuta familia.fmmatii ia ba bani de la hotii romaniei ,sa vedeti ce capete in gura o sa iei de la tigani,de la tarani .biris sa ma p pe tine si pe mata aia oloaga care a facut un excrement ca tine.bai boule daca nu ai venit nu platesi nimic ce te fu te grija din ce traiesc oamenii amarati.
LA EI NU EXISTA LEGE ?
04 Ian 2016

Ba dar lui Udrea - Cocos , cit ii mai retine si de unde ? Dar a furat de mina cu ei .
INSTIGARE LA FURT
05 Ian 2016

Atunci cei care nu au, e cazul sa inceapa sa dea in cap . Javrele aduce la Bruxelles , marionetele de carton . Ce mai vreti ma sa mai distrugeti ? Prostitutia cand o legalizati ca sa o impozitati sau asta e un domeniu tabu'?
Random imageUltimele stiri


loading...