2018-10-22 12:59


MOTIVUL pentru care PSD s-a opus ca ministrul de FINANȚE să vorbească despre SALARIZARE

 |  20:19
MOTIVUL pentru care PSD s-a opus ca ministrul de FINANȚE să vorbească despre SALARIZARE

Social-democratii nu au dorit ca Viorel Stefan sa vorbeasca in plen despre salarizare. PSD s-a opus prin vot, pe motiv ca acesta a mai fost in plen in urma cu mai putin de o luna. Potrivit stenogramei sedintei, social-democratii au vrut ca liberalii sa o invite in schimb pe Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii.

Periodic, ministrii sunt chemati in plenul Camerei Deputatilor, la "Ora Guvernului", prin rotatie, de catre fiecare grup parlamentar. Pentru luni, invitatia urma sa fie facuta de catre PNL, care a cerut conducerii Camerei ca ministrul de Finante, Viorel Stefan, sa vina pentru a discuta despre "sustenabilitatea Legii salarizarii".

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Gabriel Vlase, a comentat ca este a doua oara intr-o luna, potrivit stenogramelor sedintei de Birou Permanent, dupa ce Viorel Stefan a venit si in aprilie, tot la solicitarea PNL. Social-democratul Marcel Ciolacu a anuntat ca nu sustine propunerea, iar la vot ea a fost respinsa cu 3 voturi "pentru" si 7 "impotriva". "Faceti alta solicitare", le-a cerut Vlase liberalilor, care au protestat, alaturi de USR, cerand un motiv pentru respingere.

"A fost invitat acum trei saptamani, si credem ca este…, dar o sa vorbim si cu domnul ministru, si pe urma sa dam un raspuns scris Biroului permanent", a motivat Gabriel Vlase (PSD), potrivit Stirileprotv.ro.

Social-democratii au insistat ca liberalii sa o invite pe ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe motiv ca salarizarea tine de acest minister.

"Subiectul mi se pare ca este de mult mai mult interes al doamnei ministru de la Munca si eu nu am auzit de divergentele dintre Ministerul Muncii si Ministerul Finantelor", a afirmat Marcel Ciolacu (PSD), dupa cum citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-21

TAGURI: psd, opus, ministru de finante, salarizare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...