2018-07-18 21:40


NIŢĂ VREA SEDIUL ELCEN – Angajaţii nu au dat voie ministrului să se mute la ei

 |  20:15
NIŢĂ VREA SEDIUL ELCEN – Angajaţii nu au dat voie ministrului să se mute la ei

Intenţia ministrului Energiei, Constantin Niţă, de a se muta în sediul Elcen a dus la un protest spontan al angajaţilor companiei de stat. Duminică dimineaţă, zeci de şefi de centrale şi directori de sucursale “au apărat” clădirea Elcen atunci când directorul general a încercat să-l mute pe ministru. Niţă vrea să părăsească sediul Ministerului Economiei, devenit neîncăpător de când este ministru plin Varujan Vosganian.

Un protest spontan a avut loc duminică la sediul sucursalei Electrocentrale Bucureşti, din subordinea Elcen, zece şefi de centrale şi directori de sucursale susţinând că directorul general al Elcen a încercat să ocupe abuziv acest sediu, informează Agerpres.

“Directorul general al Electrocentrale Bucureşti (Elcen), Dan Ştefan Cetacli, a oferit sediul central al societăţii ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă, care ar urma să îşi înceapă activitatea de luni în noul sediu”, a declarat directorul sucursalei Elcen Bucureşti, Constantin Dobre. Potrivit inginerului-şef al CET Grozăveşti, Dan Tudora, Cetacli “a încercat să ocupe abuziv sediul sucursalei Electrocentrale Bucureşti, fără a avea vreun document de transfer de proprietate, trimiţând maşini cu mobilier şi documente care au fost oprite să intre în curtea sucursalei de mai mulţi reprezentanţi ai conducerii Electrocentrale Bucureşti”. Acesta a precizat că, în urma protestului, maşinile au plecat, iar directorul sucursalei Electrocentrale Bucureşti, Constantin Dobre, a început să primească ameninţări şi intimidări că va fi suspendat.

De când ocupă funcţia de ministru delegat pentru Energie, Constantin Niţă a încercat să-şi consolideze poziţia, cel mai mare adversar dovedindu-se a fi chiar ministrul Economiei, Varujan Vosganian. De altfel, domeniul pe care Niţă îl coordonează prezintă maxim interes pentru partidele din USL, având în vedere potenţialul economic pe care acesta îl prezintă. Părăsirea Ministerului Economiei în favoarea unui sediu de pe malul Dâmboviţei ar asigura ministrului Niţă o mai mare posibilitate de mişcare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-30

TAGURI: Constantin Nita, Elcen, sediu, Cetacli

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova