2019-02-23 04:55


Noul şef al Misiunii FMI pentru România vine de la Departamentul European pentru Afaceri Fiscale

 |  13:32
Noul şef al Misiunii FMI pentru România vine de la Departamentul European pentru Afaceri Fiscale

Noul şef al Misiunii Fondului Monetar Internaţional pentru România, Andrea Scaechter, a lucrat anterior preluării noului post la Departamentul European pentru Afaceri Fiscale, în perioada 2007 - 2009, unde a avut în responsabilitate Divizia de Supraveghere şi Politică Fiscală, şi a avut un rol cheie în elaborarea unei dintre cele mai importante publicaţii ale FMI - Fiscal Monitor, informează Reprezentanţa FMI de la Bucureşti.

Andrea Scaechter va conduce delegaţia FMI, care va derula o nouă misiune în România, în perioada 17 - 31 iulie, după ce România a încheiat, cu succes, cel de al doilea acord Stand-by cu Fondul. Scaechter l-a înlocuit în funcţie pe Erik de Vrijer, care a avut o misiune de un an în România.

De naţionalitate germană, noul şef al Misiunii Fondului Monetar Internaţional pentru România a participat, de asemenea, la o serie de proiecte privind reglementările fiscale, activităţi de asistenţă tehnică. Din 2004 până în 2007 a fost economist la Departamentul European al FMI pentru Ukraina. Anterior a oferit consiliere în probleme monetare şi de rate de schimb în Departamentul Monetar şi Piaţa de Capital. Andrea Schaechter şi-a început cariera la FMI în 1998, ca economist şef la Departamentul african din Benin. Este absolventă a Universităţii din Wurzburg din Germania. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-12

TAGURI: FMI, sef, fondul, monetar, international, misiune, afaceri, fiscale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...