2019-01-23 17:57


Nume nou pe piața RCA în România. Ce GIGANT mondial va face asigurări românilor

 |  15:50
Nume nou pe piața RCA în România. Ce GIGANT mondial va face asigurări românilor

Grupul german Ergo, controlat de gigantul Munich Re, va depune actele pentru licența de vânzare RCA în România. Germaniii de la Ergo, companie controlată de gigantul Munich Re, au depus actele pentru încă o majorare de capital, de 4,5 milioane de lei, potrivit Profit.ro.

Ergo a mai operat, la începutul acestui an, o majorare de capital de 9,1 milioane de lei, adică aproximativ 2 milioane de euro. Pentru a putea intra pe piața asigurărilor generale, Ergo, care a avut inițial doar licență pentru asigurări de viață, a achiziționat, anul trecut, societatea Credit Europe Asigurări. În paralel, Ergo a încheiat și  o înțelegere cu unul dintre cei mai importanți loss adjusteri din România, o companie afliată unui grup internațional.

Mai multe surse din piață, au arătat că, în următoarele câteva săptămâni, maximum o lună, Ergo va depune și documentația integrală pentru a obține licența de RCA. Vânzările efective, mai spun sursele citate, ar urma să înceapă din ianuarie 2018, iar oficialii societății au început deja să poarte discuții în acest sens cu intermediari din domeniu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: ergo, rca, munich re, asigurări rca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...