2018-12-13 09:00


O nouă şansă de câştig: duminică se alege un alt bon fiscal câştigător

 |  16:50
O nouă şansă de câştig: duminică se alege un alt bon fiscal câştigător

Duminică, 16 august are loc o a doua extragere lunară a Loteriei Bonurilor Fiscale. Dacă aţi adunat bonuri din perioada 1-31 iulie 2015, aveţi din nou şansa unui mare câştig.

Mai exact, această loterie constă în extragerea aleatorie de numere: un număr cuprins între 1 şi 999 inclusiv, care reprezintă valoarea totală a bonului fiscal, trei serii de cifre cuprinse între 0 şi 9; un număr care reprezintă ziua emiterii bonului fiscal.

Loteria îşi propune să acorde premii în bani persoanelor fizice care deţin bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

La fiecare extragere pot să fie acordate cel mult 100 de premii. Asta înseamna că, dacă în perioada de revendicare se vor depune mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, autorităţile vor organiza o a doua etapă de selecţie.

Puteţi să vă revendicaţi premierul în perioada 17 august - 15 septembrie. Pentru a pretinde premiul, persoanele fizice vor putea să depună la orice unitate a Fiscului bonul câştigător (original), o copie a actului de identitate/paşaportului şi o cerere de revendicare. Termenul-limită pentru acordarea câştigului va fi 14 noiembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-16

TAGURI: bon fiscal, loteria bonurilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...