2017-01-16 19:55

ECONOMIE


Ofertă RBS

 |  13:12
Ofertă RBS

RBS România anunţă lansarea unei noi oferte de economisire, Depozit +12, destinată clienţilor care vor să pună deoparte bani în următoarele trei luni, informează Agerpres. Potrivit unui comunicat al băncii, produsul promoţional funcţionează ca un depozit la termen, nu presupune comision de deschidere şi administrare şi poate fi constituit atât în lei, cât şi în euro, cu o sumă minimă de 1.500 lei, respectiv 500 euro.

Totodată, în cazul produsului Depozit +12, dobânda creşte progresiv în fiecare săptămână şi ajunge la 12% pe an pentru depozitele în lei, şi la 6,2% pe an pentru depozitele în euro. Valorile dobânzii sunt aferente ultimei săptămâni a depozitului, iar dobânda se calculează zilnic, în funcţie de rata dobânzii aferente săptămânii respective.

Clienţii care îşi retrag banii de la casierie în ziua de maturitate a depozitului beneficiază de un comision de retragere de 0%. În cazul retragerii banilor înainte de acest termen, aceştia nu pierd dobânda acumulată, excepţie făcând sumele retrase în primele şase zile ale depozitului.

Depozitul se poate constitui în toate sucursalele RBS România sau apelând serviciul RBS Phone Banking, disponibil non-stop, pentru clienţii care şi-au dat acordul de acceptare a instrucţiunilor transmise prin telefon. Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image