2017-01-23 16:43


Oferte de Paşte pentru toate buzunarele

 |  17:58
Oferte de Paşte pentru toate buzunarele
Românii preferă săpetreacă sărbătorile pascale acasă sau în vacanţe scurte, de două-trei zile,alegând pentru acestea mai ales destinaţiile interne. Cei care optează pentru ominivacanţă departe de casă pot beneficia de reducerile de 30-35%, operate de agenţiilede turism în această perioadă. Potrivit turoperatorilor,preţurile pachetelor turistice interne pentru Sărbătorile de Paşte rămân lanivelul anului trecut, în timp ce în străinătate scad cu 5-10%

Destinaţia de top a românilor pentru vacanţă, Grecia, are oferte atât pentrucei iubitori de soare şi plajă, cât şi pentru cei care vor să facă pelerinajereligioase. Agenţiile propun sejururi de 6 zile cu autocarul începând de la 245de euro în Atena, care includ cazare şi mic dejun la hoteluri de 3 sau 4 stele.Pentru transportul cu avionul, tarifele pentru aceeaşi destinaţie pleacă de la485 de euro. La fel de accesibile rămân şi vacanţele exotice în Creta, care potfi găsite la preţuri începând de la 330 de euro, pentru 6 zile de plajă sau pelerinaje.

Pentrucei care vor să petreacă Paştele în Ţara Sfântă, la Ierusalim, preţul porneştede la 450 de euro la un sejur de 8 zile, cu bilet de avion şi transport internincluse. În preţ mai intră cazarea la hoteluri de 3 stele, precum şi asistenţaturistică pe parcursul circuitului. Ofertele complete, cu transport inclus,pornesc de la 575 de euro, în cazul unui sejur de o săptămână. Preţulinclude biletul de avion Bucureşti - Tel Aviv tur-retur, cu 6 nopţi cazare cudemipensiune în Ierusalem la Bethleheem şi Galileea, la hoteluri 3 stele,transport local cu autocarul, precum şi accesul la obiectivele turistice dinprogram, excursii cu vaporaşul pe Marea Galileii şi multe alte obiective.Ofertele din Bulgaria sunt de departe cele mai ieftine, fie pentru unsejur complet, cu transport inclus, fie pentru varianta cu transport propriu.Pentru cea din urmă alternativă, o vacanţă de 4 zile la Nisipurile de Aur costă91 de euro, cu toate serviciile incluse - cazare "allinclusive", masa de Paşte şi acces la piscină, saună şi sala de fitness.Persoanele care vor să petreacă sărbătorile pascale în Italia, patru zile înperioada 24 - 28 aprilie la Veneţia, vor plăti 219 euro. Pachetul include cazareala un hotel de 3 stele, mic dejun şi transport cu avionul, plus taxa deaeroport. Pentru Roma, în schimb, tarifele cresc până la 250 de euro depersoană. Astfel, pentru perioada 23-26 aprilie un sejur va costa 257 de europentru biletul de avion, cazarea la hotel de 3 stele şi mic dejun.

Paştele în ţară ramâne la fel de scump

Un pachet de 3 nopţi la un hotel de 5 stele din Mamaia costă în perioadaPaştelui circa 1.000 de lei de persoană, în regim all inclusive. Un sejursimilar ca perioadă, dar la un hotel de 4 stele din aceeaşi staţiune, costă 470lei/persoană cu demipensiune.O noapte de cazare la un hotel de 3 stele din Sinaia costă 60 de lei depersoană, iar într-o unitate similară de la Bran tariful este de 90 de lei. ÎnPoiana Braşov, preţul unei nopţi de cazare la un hotel de 3 stele este de circa100 lei de persoană. În Borşa, o noapte la o unitate de 3 stele costă 74 lei depersoană, iar la Gura Humorului, 65 lei.La un hotel de 4 stele din Slănic Moldova, un pachet de 3 nopţi de cazare cumic dejun, masă tradiţională de Paşte,este vândut cu 500 de lei de persoană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639241-01-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image