2019-04-21 08:19


OFICIAL. Când vor fi eliminate TARIFELE de ROAMING

 |  15:23
OFICIAL. Când vor fi eliminate TARIFELE de ROAMING

Președintele Autorității Naționale pentru Reglementare și Administrare în Comunicații (ANCOM), Cătălin Marinescu, a confirmat faptul că tarifele de roaming în interiorul Uniunii Europene vor dispărea de la 15 iunie 2017.

Din acel moment, posesorii de abonamente şi cartele pre-pay vor beneficia de minutele/SMS-urile/MB(GB) de interner, disponibile la nivel național, inclusiv în roaming în interiorul UE, fără alte costuri suplimentare.

„Începând cu data de 15 iunie 2017, utilizatorii finali din România (cu abonamente sau cartele) vor putea folosi minutele/SMS-urile/MB(GB), disponibile la nivel național în afara propriei rețele, inclusiv în roaming în interiorul UE, fără alte costuri suplimentare. În cazul utilizatorilor finali de cartele și a celor care beneficiază de planuri tarifare nelimitate, furnizorii vor putea aplica anumite limite rezonabile în ceea ce privește serviciile de date consumate în roaming în interiorul UE. Principiile pentru stabilirea acestor limite rezonabile au fost agreate la nivel european, dar ANCOM are mai multe responsabilități în ceea ce privește modul concret în care acestea vor fi aplicate și monitorizate”, a declarat pentru Agerpres Cătălin Marinescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-24

TAGURI: tarife roaming, 15 iunie, uniunea europeana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG