2019-01-16 20:52


OPSPI a selectat lichidatorii CN Huilei şi Termoelectrica

 |  15:09
OPSPI a selectat lichidatorii CN Huilei şi Termoelectrica

Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) a selectat lichidatorii pentru CN a Huilei şi Termoelectrica, aflate în lichidare, aceştia fiind Expert Insolvenţă Deva, respectiv consorţiul format din Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency şi Muşat şi Asociaţii.

OPSPI a primit la 7 iunie, termen limită, câte trei oferte pentru fiecare din cei doi operatori economici, iar în urma analizei documentelor de participare, în fiecare din cele două cazuri a fost descalificată câte o ofertă.

În urma punctării ofertelor finale depuse, conform grilelor de evaluare şi comparare, au fost declaraţii adjudecatarii licitaţiilor - Expert Insolvenţă SPRL Deva la CN a Huilei şi Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency şi Muşat şi Asociaţii la Termoelectrica.

"În data de 26 iunie, OPSPI, acţionând în numele şi pe seama Ministerului Economiei, unicul acţionar al celor două societăţi aflate în lichidare voluntară, a încheiat cu adjudecatarii celor două licitaţii contracte de angajare", se arată într-un comunicat al instituţiei, citat de Mediafax.

Deschiderea procedurii de dizolvare şi lichidare voluntară a Termoelectrica a fost aprobată în luna martie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-05

TAGURI: OPSPI, Termoeleetrica, CN a Huilei, lichidatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...