2017-01-22 12:13

ECONOMIE


Pachet de produse pentru pensionari, lansat de Intesa Sanpaolo Bank

 |  19:28
Pachet de produse pentru pensionari, lansat de Intesa Sanpaolo Bank

IntesaSanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, îşi întregeşte ofertabancară cu un nou pachet de produse şi servicii dedicat pensionarilor,intitulat generic “Pensia mea”.

Pachetul“Pensia mea” include serviciul de încasare a pensiei publice, cont curent înlei şi/sau valută şi un card de debit. Costurile asociate pachetului sunt zero,acesta reprezentând principalul avantaj competititv şi beneficiu în favoareaclientului.”Chiar dacă nu este singurul produs similar de pe piaţă,oferta Intesa Sanpaolo Bank este cât se poate de atractivă şi transparentă dinperspectiva costurilor. Încercăm să oferim suport şi asistenţă bancară decalitate pentru o categorie de public destul de încercată în ultima perioadă”,a declarat Marco Petriccione, director de retail în cadrul Intesa SanpaoloBank.Practic, deschiderea şi activarea pachetului se face pe loc, bancaocupându-se în numele clientului de depunerea formularului de încasare apensiei direct la Casa Teritorială de Pensii la care este arondatclientul.

IntesaSanpaolo Bank este parte a Grupului Intesa Sanpaolo, una dintre cele maiimportante instituţii financiar bancare din zona euro şi lider în Italia.Activităţile internaţionale ale grupului sunt concentrate în regiunea EuropeiCentrale şi de Est, precum şi în bazinul Mediteranean unde operează în 13 ţăriprintr-o reţea de circa 1.800 de unităţi şi 8,6 milioane de clienţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image