2019-03-25 12:19


Până pe 15 iulie BCR scade dobânda de refinanţare a creditelor garantate până la 6,61% pe an

 |  16:23
Până pe 15 iulie BCR scade dobânda de refinanţare a creditelor garantate până la 6,61% pe an

BCRa scăzut dobânda de refinanţare a creditelor garantate până la 6,61% pe an(Euribor 6M + 4,9%), în cadrul unei campanii de refinanţare, care se deruleazăîn perioada 6 iunie - 15 iulie, au anunţat, ieri, oficiali ai băncii, într-uncomunicat remis redacţiei.

BCR nu solicită documente de la banca terţă şi nu percepe comision deanaliză a dosarului. De asemenea, în perioada campaniei, BCR nu percepe costulde evaluare a imobilului pentru creditele refinanţate, iar costurile notarialede instituire a ipotecii sunt suportate de bancă.La BCR, pentru un apartament, comisionul de evaluare este de 300 de lei,inclusiv TVA, dar în perioada campaniei acesta nu se percepe pentru evaluareacreditelor refinanţate.”Nu solicităm pentru analiză documente de la banca terţă şi nu exista costuriori comisioane suplimentare. Efortul financiar şi de timp al clientului esteminim. În plus, BCR oferă posibilitatea refinanţării creditelor cu dobândă fixăpe 5 ani urmată de dobânda variabilă în funcţie de EURIBOR 6M, pentru clienţiicare au nevoie de o siguranţă crescută în ceea ce priveşte valoarea rateilunare de plată”, a declarat Ştefan Coroianu, director produse retail BCR.

Înfuncţie de tipul creditului contractat, la BCR costul asigurării imobiluluieste zero, asigurarea fiind oferită gratuit la valoarea creditului acordat înurma refinanţării. D.H.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-10-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...