2017-01-20 08:05

ECONOMIE


Patru zboruri săptămânale de la Bucureşti la Berlin

 |  13:03
Patru zboruri săptămânale de la Bucureşti la Berlin

Începând cu luna iunie, Grupul Lufthansa va opera patru zboruri săptămânale directe de la Bucureşti la Berlin, iar din martie îşi va dubla capacitatea zilnică pentru cursele Sibiu- Munchen.

De asemenea, tot din 25 martie, Swiss va avea două zboruri zilnice de la Bucureşti la Zurich. “Companiile Lufthansa, Austrian Airlines şi Swiss Airlines au înregistrat, anul trecut, o cifră record de pasageri pe piaţa românească, cu 1,1 milioane călători. Numărul de pasageri a fost un record pentru noi în România, creşterea comparativ cu 2010 fiind de 15 procente, şi am constatat şi o creştere a gradului de încărcare”, a declarat director de vânzări pentru România şi Bulgaria al Grupului Lufthansa, Patrick.

În ceea ce priveşte compania Lufthansa, numărul de pasageri transportat pe rutele din şi spre România a atins 680.000 pasageri anul trecut, reprezentând un avans de 20 de procente. “Majoritatea pasagerilor au ales Grupul Lufthansa pentru zboruri pe distanţe lungi, iar acest lucru a făcut din Grup cea mai mare reţea internaţională de transport aerian din România”, a explicat Patric Artiel. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: bucuresti, berlin, swiss, Lufthansa, Austrian AirlinesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image