2018-12-12 12:22


Petrom ia o linie de credit de un miliard de euro

 |  17:12
Petrom ia o linie de credit de un miliard de euro

OMV Petrom a contractat o linie de credit multi-valută în valoare de un miliard de euro, de la un sindicat format din 17 bănci, înlocuind astfel o linie de credit contractată în noiembrie 2011, care a însumat 930 de milioane euro, cu scadenţa în 2016 şi neutilizată. Noua facilitate are o maturitate de cinci ani şi posibilitate de prelungire pentru încă doi ani.

„Am refinanţat linia de credit contractată în 2011 înainte de scadenţa finală a acesteia pentru a beneficia de evoluţiile favorabile din prezent, de pe pieţele financiare. Extinderea maturităţii programului de finanţare permite OMV Petrom să menţină o poziţie financiară solidă într-un context plin de provocări legate de preţul ţiţeiului. Faptul că oferta a fost suprasubscrisă într-un timp relativ scurt este o confirmare a credibilităţii de care se bucură OMV Petrom pe pieţele financiare“, a declarat Andreas Matje, directorul financiar al OMV Petrom. Sindicatul de bănci care contribuie la asigurarea finanţării include 17 bănci din România şi internaţionale. Compania din grupul austriac OMV va folosi banii, dacă va fi necesar, pentru finanţarea operaţiunilor curente.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: petrom, linie, credit, banci
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA DIPLOMATIEI
21 Mai 2015

SI NE-AU FURAT TOT PETROLUL , IAR ACUM NE FAC SI DATORI VINDUTI , TOATA VIATA . BRAVO STATULE . PLIMBA MAGARUL DE LA UNUL LA ALTUL ..
CROCODILUL FLAMAND
21 Mai 2015

ASTIA DE LA OMV SUNT RUDA CU IOZEFINI.DINTR-O FIRMA A UNUI FOTBALIST CU 2BENZINARII LA VIENA,CARE FUSESE SECHESTRATA DE STAT PENTRU NEPLATA TAXELOR AU FACUT O MEGACORPORATIE PE BANII FURATI DIN SUBSOLUL ROMANESC...E CA SI CAND IOZEFINI A FURAT CARNETUL DE CECURI AL LUI ROCKEFELLER SI A CUMPARAT ELVETIA
CROCODILUL FLAMAND
21 Mai 2015

IAR BANCOREX SI ERSTE BANK S-AU UMFLAT LA FEL DE TARE...TOT CU BANII DIN PETROM..ACELASI IOZEFINI...RUDA CU 666ISARESCU666
Random imageUltimele stiri


loading...