2018-12-13 19:57


Petrom ne jecmăneşte! A majorat iaraşi preţurile carburanţilor! Motorina a depăşit 6 lei!

 |  13:51
Petrom ne jecmăneşte! A majorat iaraşi preţurile carburanţilor! Motorina a depăşit 6 lei!

Petrom a majorat, începând de joi, preţurile benzinelor şi motorinelor comercializate în staţiile proprii cu şase bani/litru.

Potrivit reprezentanţilor , de la începutul anului cotaţiile Platts, exprimate în lei, au crescut cu 33% la motorină şi cu 37% la benzină. În acest interval, preţurile practicate de Petrom s-au majorat cu 20% la motorină şi cu 15% la benzină, “preluând astfel doar o parte din creşterea cotaţiilor internaţionale”.

De asemenea, conform Oil Bulletin, România are cel mai mic preţ la benzină din Uniunea Europeană şi al treilea cel mai mic preţ la motorină, care se situează sub media UE.

Astfel, litrul de motorină standard de la a depăşit pragul psihologic de 6 lei, ajungând la 6,01 lei. De asemenea, benzina Standard 95 costă 5,89 de lei, faţă de 5,83 de lei înainte de majorare.

Ultima majorare a preţurilor practicate de a avut loc pe 24 aprilie, când benzina a fost scumpită cu şase bani/litru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-13

TAGURI: petrom, pret, benzina, motorina, majorat, scumpit, carburanti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIUCIUGAYA
03 Mai 2012

Probabil hotilor dela OMV le-au ajuns la urechi vestea ca si ei vor fi expropiati asa ca profita pe ultima suta.Zic si eu,nu inseamna ca e adevarat desi as vrea.
DIDOS
04 Mai 2012

Bravo lor! Preturile cresc dupa cum se misca petrolul in subsol ; cand e mai mult , cand e mai putin , cand e mai bun , cand e mai prost ! V-a placut motivatie ? Asa e cand nu mai esti stapan in casa ta pe mobila pe care o aveai si ai vandut-o ! Ce avantaj are cetateanul roman, a carui tara are petrol , fata de cetateanul maghiar , spre exemplu, a carui tara nu are petrol ? Traieste romanul mai bine ca maghiarul , plateste mai putine accize , are benzina mai ieftina la pompa ? Vai de mama noastra ! Jaful jafurilor continua in dispret total fata de popor !
Random imageUltimele stiri


loading...