2019-03-24 23:48


Polițe de asigurare pentru membrii SindFISC. OMNIASIG asigură angajații Finanțelor Publice

 |  17:47
Polițe de asigurare pentru membrii SindFISC. OMNIASIG asigură angajații Finanțelor Publice

Compania de asigurări OMNIASIG Vienna Insurance Group, în parteneriat cu FABRICA DE ASIGURĂRI – Broker de Asigurare, a încheiat cu Sindicatul Național Finanțe Publice (SindFISC), reprezentat de președintele Liviu Toader, două polițe de asigurare: una pentru asigurarea angajaților în caz de accidente și o a doua pentru răspunderea civilă profesională, informează compania într-un comunicat de presă.

Sindicatul Național Finanțe Publice reprezintă personalul Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, Direcțiilor Generale Regionale ale Finanțelor Publice și al altor instituții aflate în subordinea Ministerului Finanțelor Publice și Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Începând cu luna iunie 2016, OMNIASIG VIG oferă servicii de asigurare în caz de deces, invaliditate, intervenții chirurgicale, cheltuieli funerare, oferind de asemenea și o acoperire de 24 de ore pe zi, pentru accidente de muncă.

Cea de-a doua poliță, de răspundere civilă profesională a personalului angajat, acoperă toți membrii SindFISC înregistraţi la data de 25 mai 2016, urmând ca noii membri care vor fi înregistraţi ulterior datei de intrare în valabilitate a poliţei să beneficieze de aceleaşi condiţii.   Cele două polițe acoperă o perioadă de 12 luni. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-13

TAGURI: polite de asigurare, sindfisc, omniasig vienna insurance group
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...