2017-01-19 19:11

ECONOMIE


Poşta Română dezaprobă includerea sa în top 10 datornici la bugetul de stat

 |  16:30
Poşta Română dezaprobă includerea sa în top 10 datornici la bugetul de stat

Compania Naţională Poşta Română dezaprobă includerea sa în top 10 datornici la bugetul de stat, cu suma de 108,4 milioane lei, motivând că datele făcute publice de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală reprezintă, de fapt, în cea mai mare parte, amenda în valoare de 103 milioane lei aplicată companiei de către Consiliul Concurenţei, informează CNPR.

În ceea ce priveşte decizia de amendare a Poştei Române de către Consiliul Concurenţei, operatorul poştal naţional a formulat deja o cerere de suspendare a acesteia, formându-se, în acest sens, pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, Secţia VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal dosarul nr. 8136/2-2011.

Totodată, conform comunicatului, Poşta Română are de recuperat de la Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate suma de 9,7 milioane lei.

“Poşta Română este unul dintre cei mai mari şi buni contribuabili la bugetul de stat. Conform declaraţiilor fiscale lunare C.N. Poşta Română SA contribuie la Bugetul Consolidat de Stat în medie cu 33,7 milioane lei”, se precizează în comunicatul companiei.

Începând cu luna august a anului curent, CNPR a reintrat pe profit, tendinţa fiind pozitivă până la finele anului 2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VEANNA
09 Noi 2011

I spoupse that sounds and smells just about right.

Adauga un comentariu

Random image