2019-04-19 19:39


Poziția APCONS privind activitatea ASF

 |  09:18
Poziția APCONS privind activitatea ASF

Asociația pentru Apărarea Drepturilor și Intereselor Consumatorilor (APCONS) apreciază dialogul pe care îl poarta cu Autoritatea de Supraveghere Financiară și în special cu președintele ASF, Leonardo Badea, pe o multitudine de teme cu impact la nivelul pietei asigurarilor, una dintre acestea fiind si cea a tarifelor de referinţă pentru poliţele auto obligatorii (RCA).

Au fost discuții extrem de constructive în cadrul Grupului de lucru constituit de ASF la care au participat toti stakeholderii din piata care au interes in zona RCA. Scopul final a fost cel de a găsi soluții pentru a putea răspunde cerințelor europene, date de directivele în domeniu, cât și dezideratului asumat, atât de noi, cât și de ASF pentru protejarea intereselor consumatorilor. 

Intenția noastră este de a crește calitatea serviciilor oferite clienților și de a contribui la dezvoltarea unei piețe stabile, bazată pe încredere și profesionalism, lucru care poate fi pus în aplicare printr-o colaborare onestă cu ASF. 

APCONS intelege eforturile care au fost depuse cu predilectie de domnul Leonardo Badea la nivelul conferirii unei acoperiri adecvate consumatorilor de asigurari, mai ales in contextul asumarii acestui obiectiv prin insusi statutul institutiei pe care o conduce.

Ultimele evoluții ale tarifelor RCA, inclusiv recenta publicare a tarifelor de referinţă calculate de  Ernst & Young Assurance Services SRL - în funcţie de categoriile de vehicule, de tipul asiguratului, de vârsta asiguraților în cazul persoanelor fizice, precum și de caracteristicile tehnice ale vehiculelor, ne arată că suntem pe drumul cel bun si este vitala pastrarea tarifului de referinta ca modalitate de control a tarifelor RCA in piata .

De asemenea si abordarea eficienta a problematicii ridicate de procedura de infringement declansata impotriva Romaniei probeaza calitatea actului de conducere executat de presedintele ASF.

Salutam totodata decizia presedintelui autoritatii competente, care sustine legea RCA in forma actuala, mai ales in contextul in care aceasta si-a dovedit eficienta la nivelul protejarii consumatorilor, obiectiv pe care si l-au asumat deopotriva, atat ASF, cat si APCONS.

  

Președinte, Ing. Vasile CAZAN


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-05

TAGURI: apcons, asf, vasile cazan, leonardo badea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
05 Noi 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG